SZTÁRVILÁG

Titokban készült erotikus videó terjed a neten az x-faktoros Ferenczi Kamilláról – most először beszélt róla

Az első párja filmezte le őt a tudta nélkül, a felvételt pedig már nemcsak az ismerősei, hanem idegenek is láthatták.

Link másolása

Megdöbbentő dologgal állt elő néhány napja a TikTok-oldalán Ferenczi Kamilla, az X-Faktor tavalyi szériájának dobogósa. Elmondta, hogy egy olyan erotikus videó kezdett el terjedni róla, amit még évekkel ezelőtt az első barátja készített róla, és azt csinálja rajta, “amit minden lány csinál” - írja a Sassy.

“A videóról én nem tudtam, valószínűleg valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt lehettem – általa. Szerettem volna, hogy ez a videó letörlődjön. Persze azt mondta, hogy letörölte, de miután szakítottunk, elkezdte mutogatni osztálytársaimnak, barátaimnak, ismerősöknek, bárkinek, akinek csak lehetett, és volt, akinek át is küldte a videót.”

– mondta Kamilla.

A fiúval egyébként három évig volt együtt, szerinte az ő szégyene, hogy a barátnőjével ezt megcsinálta. A fiatal énekesnő azonban nem hagyja, hogy a videó tönkretegye, már a rendőrséget is bevonta az ügybe.

A hétfő esti Fókuszban bővebben is beszélt a felvételről. Elmondta, a videó 5 évvel ezelőtt készülhetett, és másnap látta a telefonjában, hogy ő küldte át a párjának, erre viszont nem emlékezett. Mivel akkor még kiskorú volt, 17 éves, félt szólni a szüleinek, ezért egyedül küzdött meg azzal, hogy a volt szerelme a szakítás után az iskolatársainak, barátainak, ismerőseinek is megmutatta a pikáns felvételt. A dolog aztán egy kisebb visszhang után elült, ám most, hogy Kamilla már az X-Faktornak köszönhetően ismertté vált, sokkal több emberhez eljutott a videó, már nemcsak ismerősökhöz, hanem idegenekhez is.

Azt ő sem tudja, miért két hete kezdett el újra terjedni. Egy buliban volt, amikor megérkezett hozzá az első üzenet, másnap reggelre pedig már többen is átküldték neki a videót. Ekkor megijedt, le is tiltotta a kommenteket a közösségi oldalán, és két héten keresztül szinte ki sem mozdult otthonról, annyira szégyellte magát.

Végül a szüleit is beavatta a dologba, velük döntött úgy, hogy elég a bujkálásból. Azt mondta, azért vállalta fel most a nyilvánosság előtt, mert nem bírja tovább a gúnyolódásokat, a megaláztatást és a támadásokat, és szerette volna megelőzni a találgatásokat. Példát is szeretne mutatni azoknak a fiataloknak, akiket a tudtukon kívül hasonló helyzetbe hoznak.

VIDEÓ: A Fókusz beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk