/sztarvilag/titkos-de-valodi-humoristahoz-illo-eskuvot-szervezett-nacsa-oliver-es-szerelme/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Titkos, de valódi humoristához illő esküvőt szervezett Nacsa Olivér és szerelme

Nem mindennapi műsorral készült a szerelmes pár.
hirdetés

Korábban már olvashattátok, hogy Nacsa Olivér oltár elé állt szerelmével, Somossy Barbarával szeptemberben, azonban egészen idáig aligha tudhattunk pár részletet a nagy napról.

Az ifjú pár végre elárult néhány titkot a Best magazinnak, így megtudhattuk, hogyan ünnepli nagy napját egy igazi mókamester.

"A tanúk a testvérek voltak, nekem az öcsém, Barbarának pedig a nővére. A vacsora alatt egy zongorista zenélt, utána a 100 Tagú Cigányzenekarból négyen játszottak.

Meglepetéssel is készültünk a vendégeknek, felvettünk előre egy Barbi–Nacsa Show-t, az arcunkat elmaszkírozva adtunk elő esküvői jókívánságokat. Bagi Ivánt is megkértem, hogy segítsen, Barbinak pedig betanítottunk néhány paródiát. Olyan jól csinálta, hogy a vendégek a hasukat fogták a nevetéstől. Mindenki azt mondta, jó hangulatú esküvő volt. Szerintünk is" - mesélte Olivér.

#ourwedding #best #loveforever #exclusive ❤️

135 kedvelés, 3 hozzászólás - Olivér Nacsa (@olinacsa) Instagram-hozzászólása: "#ourwedding #best #loveforever #exclusive ❤️"

hirdetés

Nacsa azt is elárulta, hogy nem gondolta volna, hogy előző házassága után újra szerelmes lesz, azonban Barbarával első látásra egymásba zúgtak. Az esküvőt mindössze pár hónap kapcsolat után, egy hónap szervezéssel hozták össze, ám egy percig sem kételkednek abban, hogy valóban egymás mellett a helyük.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk