SZTÁRVILÁG

Tatár Csilla és Lilu is kiakadt Berki Krisztiánékon, akik nyereményjátékot hirdettek születendő lányuk köré

Korábban azt is bejelentették, hogy gyerekük születését élőben közvetítik majd az interneten.

Link másolása

Indulatos poszttal jelentkezett vasárnap Tatár Csilla az Instagramon. Ugyan nem nevezte meg konkrétan, mire utal benne, de a bejegyzés szövegéből egyértelmű, hogy a gyerekeiket a követők számának növelésére használó celebekre, azon belül is aktuálisan a Berki házaspárra utalt. Mint arról korábban mi is írtunk, Krisztián és Mazsi élőben tervezik közvetíteni kislányuk születését, sőt nyereményjátékot is szerveztek követőik között azok számára, akik pontosan eltalálják a születendő gyerek méreteit.

Tatár Csilla egy hasonlattal élt: szerinte nem nézzük jó szemmel azt, aki dohányzik vagy alkoholt iszik a terhessége alatt, és nem szokás bohócsipkában kiállítani kisgyerekeket mások szórakoztatására. Úgy véli azonban, hogy ez alig különbözik attól, amikor a közösségi médiában „röpködnek a vadidegen szívecskék a megnyomorított gyerekek képei alatt”.

Cinkosok vagyunk mind!

– üzeni a műsorvezető, utalva Berkiékre, és mindenkire, aki a hasonló posztok alá lájkot vagy szívecskét nyom.

Egyetért Tatár Csillával kolléganője, Lilu is. A tévés műsorvezető Instagram-sztorijában meg is jelenítette Berkiéket, és azt írja, annyira indulatos, hogy nem is tud saját posztot írni, csak Tatárét ajánlani.

Sztoriban azért leírja: „Emlékszem arra, amikor vártam Dávidot és Félixet. Arra a félelemmel vegyes izgalomra. Minden gondolatom az volt, hogy minden rendben lesz? Jól lesznek? Legyenek már a kezemben. Mondja az orvos, minden ok. Még imádkoztam is, pedig nem szoktam. Minden idegszálam ezen rezgett. Emlékszem ennek az időszaknak az intimitására. Ahogy úton vagyunk a kórházba. Az első napokra, ami csak a miénk. Anyuék és a tesóm voltak velünk. Tapintattal, keveset.”

Majd hozzáteszi:

„Egyszer remélem, kínos lesz kiárulni a gyerekeket. Kihasználni, felhasználni, hasznot hajtani belőlük. Egyszer, remélem, nem lesznek az ilyen posztok, videók alatt kommentek, hogy jaj, de cukik vagytok, Benőke, de édesen ébred, eszik, maszatos, alszik. Egyszer, remélem, mindenki hátralép, és végiggondolja, hogy ezektől a gyerekektől mit vesznek el a szüleik. És nem. Nem igaz, hogy nekik jó. Lehet, de nem tudhatjuk. Mert nem volt választásuk, és sosem fog kiderülni. Ez anyuéknak jó. Mert követőket hoz, pénzt, meg mittudoménmit. Egyszer, remélem, a gyermekjogok eljutnak minden felületre. Ez a követők felelőssége is. A miénk.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk