SZTÁRVILÁG

Tatár Csilla és Lilu is kiakadt Berki Krisztiánékon, akik nyereményjátékot hirdettek születendő lányuk köré

Korábban azt is bejelentették, hogy gyerekük születését élőben közvetítik majd az interneten.

Link másolása

Indulatos poszttal jelentkezett vasárnap Tatár Csilla az Instagramon. Ugyan nem nevezte meg konkrétan, mire utal benne, de a bejegyzés szövegéből egyértelmű, hogy a gyerekeiket a követők számának növelésére használó celebekre, azon belül is aktuálisan a Berki házaspárra utalt. Mint arról korábban mi is írtunk, Krisztián és Mazsi élőben tervezik közvetíteni kislányuk születését, sőt nyereményjátékot is szerveztek követőik között azok számára, akik pontosan eltalálják a születendő gyerek méreteit.

Tatár Csilla egy hasonlattal élt: szerinte nem nézzük jó szemmel azt, aki dohányzik vagy alkoholt iszik a terhessége alatt, és nem szokás bohócsipkában kiállítani kisgyerekeket mások szórakoztatására. Úgy véli azonban, hogy ez alig különbözik attól, amikor a közösségi médiában „röpködnek a vadidegen szívecskék a megnyomorított gyerekek képei alatt”.

Cinkosok vagyunk mind!

– üzeni a műsorvezető, utalva Berkiékre, és mindenkire, aki a hasonló posztok alá lájkot vagy szívecskét nyom.

Egyetért Tatár Csillával kolléganője, Lilu is. A tévés műsorvezető Instagram-sztorijában meg is jelenítette Berkiéket, és azt írja, annyira indulatos, hogy nem is tud saját posztot írni, csak Tatárét ajánlani.

Sztoriban azért leírja: „Emlékszem arra, amikor vártam Dávidot és Félixet. Arra a félelemmel vegyes izgalomra. Minden gondolatom az volt, hogy minden rendben lesz? Jól lesznek? Legyenek már a kezemben. Mondja az orvos, minden ok. Még imádkoztam is, pedig nem szoktam. Minden idegszálam ezen rezgett. Emlékszem ennek az időszaknak az intimitására. Ahogy úton vagyunk a kórházba. Az első napokra, ami csak a miénk. Anyuék és a tesóm voltak velünk. Tapintattal, keveset.”

Majd hozzáteszi:

„Egyszer remélem, kínos lesz kiárulni a gyerekeket. Kihasználni, felhasználni, hasznot hajtani belőlük. Egyszer, remélem, nem lesznek az ilyen posztok, videók alatt kommentek, hogy jaj, de cukik vagytok, Benőke, de édesen ébred, eszik, maszatos, alszik. Egyszer, remélem, mindenki hátralép, és végiggondolja, hogy ezektől a gyerekektől mit vesznek el a szüleik. És nem. Nem igaz, hogy nekik jó. Lehet, de nem tudhatjuk. Mert nem volt választásuk, és sosem fog kiderülni. Ez anyuéknak jó. Mert követőket hoz, pénzt, meg mittudoménmit. Egyszer, remélem, a gyermekjogok eljutnak minden felületre. Ez a követők felelőssége is. A miénk.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Bármit választhatnak, én állok mindent” – Drága aranyékszerekkel lepte meg a táncosait G.w.M
A rapper szerint kemény volt az idei szezon, a fiúk megérdemlik az ajándékot.

Link másolása

Méregdrága arany ékszerekkel lepte meg két háttértáncosát és az unokaöccsét G.w.M. karácsony alkalmából - írja a Blikk. A rapper szerint kemény volt a szezon, a fiúk megérdemlik az ajándékot.

A zenész a kedvenc VIII. kerületi ékszerüzletébe vitte el a táncosokat és az unokatestvérét. Mint mondta, kemény szezon van mögöttük, több mint kétszázötven fellépéssel.

„A fiúk is nagyon odatették magukat egész évben, ezért úgy gondoltam, megérdemlik, hogy mindnyájukat meglepjem valami szép ékszerrel. Elhoztam hát őket ide, a kedvenc üzletembe, és szabad kezet adtam. Bármi választhatnak, ami megtetszik nekik, én állok mindent”

- mondta G.w.M. Szerinte a fiúk megérdemlik ezt, mert tényleg erőn felül teljesítettek mind a hárman.

„Én ezzel szeretném nekik mindezt megköszönni és boldog karácsonyt szerezni számukra.”

A zenész maga is rajong az arany ékszerekért, mint mondta,

mára egy egész gyűjteménye van, tele értékes darabokkal.

Hogy pontosan mennyi azt viszont nem tudja, mert nem otthon tartja az ékszereket, hanem egy titkos helyen, ahol „megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őrzik”.

G.w.M. most is vásárolt magának egy szép gyűrűt és nyakláncot is, így összesen száznegyven grammnyi aranyat vettek meg az üzletben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
„Nálunk az ünnep összetört” – szomorúan telik a karácsony Várkonyi Andrásnál, aki máig gyászolja a lányát
Régebben 12-en ülték körbe az ünnepi asztalt, de már az édesapja, az öccse és szeretett lánya sem lehet velük.

Link másolása

Nem ugyanolyan már a karácsony Várkonyi András családjában, mint régen. A színész az elmúlt években az édesapját, a lányát és az öccsét is elvesztette.

„Sajnos egyre fogyatkozik a család. Éveken át Pilisvörösváron voltunk mindnyájan, kinyitottuk a nagy asztalt, és még el kellett mellé helyezni egy másikat is, hogy mindenki elférjen. Tizenketten vettük körbe”

- mondta Várkonyi András a Borsnak. Ahogy fogalmazott: régebben nagy családi összejövetel volt ilyenkor, de ez most már „mozaikszerűvé vált”, hol itt, hol ott vannak.

„Nálunk az ünnep összetört!” - mondta a színész.

Várkonyi András négy éve veszítette el a lányát: Andrea hosszú, súlyos betegség után 39 évesen halt meg.

„Nem múlik úgy el a karácsony sem, hogy ne emlékeznénk meg róla. Egyébként is rengeteget emlegetjük, nézegetjük a fényképeket és mécseseket gyújtunk ilyenkor.”

A színész számára így az ünnepi időszakot szeretett unokájuk, Balázs teszi széppé. Ahogy Várkonyi András fogalmazott: ilyenkor az egyik legfontosabb dolog számukra, hogy ő ott legyen velük.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Újra foglalt Csuti szíve
A rejtélyes barna hölgy állítólag több szépségversenyen is indult. Már ébredtek egymás mellett.

Link másolása

Újra szerelmes Szabó András Csuti – írta meg a Blikk.

Kulcsár Edina exférje és Szorcsik Viki színésznő november elején szakítottak, de a fiatalemberre azóta már újból rátalált a szerelem. A Blikk úgy tudja, Csuti új párja egy vidéki városban élő titokzatos barna szépség, aki korábban több szépségversenyen is feltűnt és került döntőbe.

„Nagyon szép párt alkotnak, a lány megtestesíti azt, amit Csuti keres egy nőben: okos, szép és sportos”

– mondta el a portálnak a kétgyerekes apuka egyik ismerőse.

Maga Csuti a lapnak nem kívánt nyilatkozni, azonban a Hajdú Péter Frizbi TV nevű YouTube-csatornáján holnap este látható videóban még képet is mutatott a hölgyről.

„Nem budapesti lány, fiatalabb nálam, sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja. Az Instagramon „dobtam egy tüzet” az egyik fotójára és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között”

– mesélte a celeb új barátnőjéről. Hozzátette azt is, kapcsolatuk túl van már első szakaszon: „Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron”.

Csuti mesél új szerelméről


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Meztelenül, egy kádban fekve jelentette be Britney Spears, hogy nevet változtat
Az énekesnő Mexikóból posztolt, ahol a születésnapját ünnepelte. A bejegyzését már törölte is az Instagram.

Link másolása

Britney Spears december elején ünnepelte születésnapját, ennek örömére pedig Mexikóba utazott párjával. A popdíva most újra megjelent az Instagramon némi kihagyás után, és nem is akármilyen poszttal tért vissza a közösségi oldalra.

Az Instagram által már törölt videó Mexikóban készült, ahol meztelenül egy kádban ülve jelentette be a nagy hírt.

„Brooklynra változtattam a nevem! Psssz, ez azelőtt történt, hogy eláztam a zuhany alatt”

- szúrta ki a Daily Star.

A videóból aztán később egy képet is megosztott, ahol már nem látszik Britney meztelen teste.

„15 év kávézás nélkül... Anya, most már mehetünk együtt kávézni... Egyenrangúként kezelnek... Igyunk egy kávét és beszélgessünk róla”

- írta az énekesnő a bejegyzéshez.

Britney posztjai alatt a kommentelők általában a mentális egészségéért aggódnak, most azonban egyszerűen megoldotta ezt az énekesnő: kikapcsolta a hozzászólásokat.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk