hirdetés

SZTÁRVILÁG

Eljött, amitől tartott: Leonardo DiCapriónak feltették a tízmillió dolláros kérdést

Hát nem örült neki.
fotó: Instagram - szmo.hu
2019. július 17.

hirdetés

Talán csak annak a kérdésnek örült volna kevésbé Leonardo DiCaprio az ominózus interjúban, hogy mikor nősül, legalábbis ez volt az arcára írva. Felfért volna Jack Rose mellé az ajtóra, vagy nem? - tette fel a kérdést egy egyébként rutinos filmes újságíró a színésznek a Volt egyszer egy Hollywood sajtóturnéjának egyik állomásán. Az interjún jelen volt a filmbeli két kollégája, Margot Robbie és Brad Pitt is, akik kínosan nevetgélve igyekeztek maguk megválaszolni a kérdést, miközben a kibillenthetetlen DiCaprio cinikusan csak azt ismételgette, ezt nem kívánja kommentálni.

MTV NEWS on Twitter

We asked @LeoDiCaprio if he could have fit on the door at the end of #Titanic, and his #OnceUponATimeInHollywood co-stars @MargotRobbie and Brad Pitt seemed to think so ??? https://t.co/nsOMZpXhFz

Amikor a riporter viccesen próbálta hangsúlyozni, hogy ez minden idők legnagyobb filmes ellentmondása, DiCaprio még élesebb cinizmussal reagált és az "ever" szót ismételgette, azt jelezvén hogy na igen, tényleg a valaha volt legnagyobb filmes ellentmondás ez.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk