SZTÁRVILÁG

Szűzen vette el feleségét Elvis Presley, aki állítólag a pettingelés királya volt

Petting, szerepjátékok, házi pornó, hármas szex és nemi erőszak: minden volt Elvis Presley és Priscilla ágyában, pedig csak néhány hónapig szeretkeztek a kapcsolatuk alatt.

Link másolása

Hiába tartott 12 évig Elvis Presley és Priscilla kapcsolata, a híres pár a hosszú idő alatt csupán egy évig élt igazi házaséletet. A Rock 'n' Roll királya ugyanis nem feküdt le szerelmével az esküvőt megelőző hét évben, és a pár egyáltalán nem szeretkezett többet a közös gyerekül születése után, írja a Daily Star.

A híres pár még a nő 14 éves korában ismerkedett össze, és már a kapcsolat elejétől egy ágyban töltötték az éjszakákat. Ettől függetlenül Priscilla 21 éves koráig a zenész nem vette el a nő szüzességét, hanem "hosszú, mély, szenvedélyes csókokkal és simogatásokkal" fokozta a nő vágyát. Priscilla hiába vágyott a szeretkezésre, a férfi ragaszkodott ahhoz, hogy az együttlétek során a nő végig fehérneműt viseljen. Kettejük különös kapcsolatáról egy interjúban Priscilla azt mondta:

Elvis saját magának fogadta meg, hogy a nőt, akit majd egyszer feleségül vesz, egészen az esküvő napjáig nem viszi ágyba.

Priscilla szerint a furcsa fogadalom oka az lehetett, hogy a Király vonzódott a fiatal és lehetőleg szűz lányokhoz. Utóbbinak annyira megszállottja volt a zenész, hogy a Las Vegas-i esküvő előtti hét évben szinte tökélyre fejlesztették a pettingelést. Priscilla életrajzi könyvében úgy fogalmaz, hogy

"Elvis orális tehetsége kiemelkedő volt".

Ettől függetlenül a memphisi zenésznek óriási szexuális étvágya volt, rendszeresen bonyolódott kisebb-nagyobb kalandokba a turnék során. De ismerősei szerint számára sokkal többet jelentett a simogatás és az előjáték, mint maga az aktus.

A pár életére nemcsak a Király különös szexuális szokásai nyomták rá a bélyegét, hanem egy idő után a drogok is. Amikor a zenész be volt állva, gyakran már nem elégítették ki a hagyományos szeretkezések, hanem az egyre durvább szerepjátékokban lelete örömét. A kedvenc játékai közé tartozott, amikor orvosost játszottak és egymást vizsgálták, de arra is volt példa, hogy még egy nővel állított haza. Ekkor azt kérte a feleségétől, hogy szeretkezzen a másik nővel. A bizarr aktust Elvis filmre vette, és amikor éppen kedve szottyant, akkor beszállt a nők közé harmadiknak.

A Presley házaspár előszeretettel fotózta magát az ágyban. Az intim Polaroid-képeket egy nagy ezüstbőröndben tartották, ami a férfi 1977-ben bekövetkezett halála után Priscilláé lett. A fotókat a nő azonnal megsemmisítette, bár elismerte, hogy néhány fénykép kikerült a táskából és azóta sem tudja, hol lehetnek.

Házasságuk végül a közös gyerek miatt ment tönkre. Elvis Presley már korábban elmondta feleségének, hogy soha nem tudott olyan nővel lefeküdni, aki már szült. Itt sem történt másképp: röviddel az esküvő után Priscilla teherbe esett, és a pár között teljesen megszűnt minden testi kapcsolat. A szülés után tovább romlott a házasságuk, végül a nő viszonyba keveredett a karateedzőjével.

Elvis és Priscilla házassága dicstelenül ért véget: amikor a nő közölte, hogy válni akar, a férfi gyalázatos módon megerőszakolta. A válást végül 1973. október 9-én mondták ki, kevesebb mint négy évvel a zenész halála előtt.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk