hirdetés

Az megvan, hogy titokban küzdött a rákkal a Született feleségek sztárja? Instagramon posztolt kihullott hajjal

Nem először néz szembe a szörnyű kórral a gyönyörű színésznő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 18.

hirdetés

"Hálás vagyok és boldog, hogy élek, de szomorú, hogy kihullott a hajam, két centis, és hülyén néz ki. Van még valaki, aki a rák miatt elveszítette a haját? Mondd el nekem. Én megértelek"

- ezzel az ütős szöveggel posztolt magáról fotót a Született feleségek (és korábban a Melrose Place) egyik sztárja, a gyönyörű Marcia Cross.

Az 56 éves színésznő 2017 nyara után már nem sűrűn tett ki posztot Instagramra, idén júliusban kezdte ismét használni, és akkor sem osztott meg magáról olyan fotókat, amelyekből kiderülhetett volna, hogy beteg.

Az alábbi bejegyzésre (a korábbiakhoz képest) rengetegen reagáltak, több mint 46 ezer lájkot kapott, és több mint 3500 hozzászólást írtak alá:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

reallymarcia (@reallymarcia) által megosztott bejegyzés,

hirdetés

Később, egy másik bejegyzésben az aggodalmas kommentekre így reagált:

"Sajnálom, ha a bejegyzésem nem volt teljesen érthető. Túl vagyok a rákon, most már minden rendben. Kemény volt, de egészséges vagyok, boldog, és hálásabb, mint valaha. Teljes szívemből köszönöm mindnyájatoknak a szeretetet!"

A színésznő életében nem ez az első eset, hogy a daganatos betegségek valamelyikével kell szembenéznie. 1993-ban az akkori párjánál, Richard Jordan-nél diagnosztizáltak agytumort, a férfi még abban az évben belehalt a betegségbe. 2009-ben pedig a férje, és ikerlányainak édesapja, Tom Mahoney szenvedett rákban.7

Via: HuffPost Italia


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk