/sztarvilag/szulese-utani-pillanatairol-osztott-meg-fotokat-toth-gabi/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Szülése utáni pillanatairól osztott meg fotókat Tóth Gabi

Hannarózáról először mutatott újszülött fotókat a büszke édesanya.
hirdetés

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza 2019 decemberében született. Az énekesnő most arról írt az Instagramján, hogy a szülés utáni napok nagy boldogságban és biztonságban teltek.

„Emlékszem, hogy nem akartam hazamenni a kórházból. Biztonságban voltam, a férjemmel voltam, szeretve voltam, ápolva voltam! És nem csak a testem, a lelkem is.”

- írja az énekesnő.

Nemrég a tévében is meséltek már a friss szülői létről párjával, Krausz Gáborral, most azt is elárulta, milyenek voltak a napjai közvetlenül a szülés után.

hirdetés

„Hannaróza születése utáni pár nap miattuk volt békés, meghitt és nyugodt. Nekünk nem csak 'aranyóránk", hanem ARANY NAPJAINK VOLTAK.

- áradozik az énekesnő, majd, az ápolók világnapjához kapcsolódva, megköszöni a kórház dolgozóinak odaadó munkáját.

Emlékszem, hogy nem akartam hazamenni a kórházból. ? Biztonságban voltam, a férjemmel voltam,szeretve voltam, ápolva voltam,!És nem csak a testem, a lelkem is. Hannaróza születése utáni pár nap miattuk volt békés, meghitt és nyugodt. Nekünk nem csak 'aranyóránk", hanem ARANY NAPJAINK VOLTAK. Köszönjük a Róbert Magánkórház ápolóinak, szoptatási tanácsadóinak és a szülésznőmnek Nyári Andreának ,Tavaszi Reginának,hogy elhivatottságukkal nyugodt és szeretettel teli napokat adtak nekünk akkor és ott amikor erre a legnagyobb szükségünk volt! Tegnap volt az ápolók világnapja! Számomra és szerintem sokak számára is nem csak a tegnap az övék! Hála és köszönet! @robertmagankorhaz

24.5k Likes, 90 Comments - @tothgabi on Instagram: "Emlékszem, hogy nem akartam hazamenni a kórházból. ? Biztonságban voltam, a férjemmel..."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk