SZTÁRVILÁG

Sztárban Sztár: Rácz Gergő megdöbbent Orsovai Reni kiesésén, szerinte Zámbó Krisztián gyengébb volt

Az énekes szerint zenésztársáé volt az egyik, ha nem a legjobb produkció, és nem érdemelt volna kiesést.

Link másolása

Ahogy azt mi is megírtuk, a Sztárban Sztár legutóbbi adásában Orsovai Reni búcsúzott a versenytől, ami nemcsak a versenytársakat, de a műsorvezető Tillát, a zsűrit és az egész stábot megdöbbentette. Az énekesnő ugyanis az eddigi adásokban meggyőző produkciókat nyújtott, a zsűritagok is folyamatosan dicsérték, és többször hangsúlyozták, hogy Reninek ott a helye a versenyben. A nézők azonban valamiért mégis rá adták le a legkevesebb szavazatot, így ezen a héten már nem lép színpadra.

Reni kiesését zenésztársa, Rácz Gergő is döbbenten fogadta. Az énekes jól ismeri tehetséges kolléganőjét, 2020-ban együtt nyerték meg A Dal zenei tehetségkutatót a Mostantól című slágerükkel. Gergő sokakkal együtt nem érti, hogy lehet az, hogy Reni esett ki a Sztárban Sztárból, főleg, hogy szerinte volt, aki gyengébben teljesített nála a legutóbbi adásban.

"Tegnap a Sztárban Sztár adásában ülve egy másik univerzumban éreztem magam, ahol minden fordítva történik, mint ahogy lennie kellene. Renié volt az egyik, ha nem a legjobb produkció. Felkészült volt, mint a többi adásban, sorban oldotta meg lehengerlően jól a legnehezebb feladatokat. Erre váratlanul kiesett. Az egész stábbal együtt meg voltunk döbbenve. Jó lenne egy olyan világban élni (és ezt tényleg nem bántásból mondom), ahol pl. egy haloványra sikeredett Kozso paródiával nem lehetne kiejteni egy ilyen tehetséges énekesnőt. Reni, Te voltál a legjobb"

- írta az énekes egy Instagram-bejegyzésben.

Kozsót egyébként Zámbó Krisztián utánozta vasárnap a színpadon, amivel azonban a zsűrit sem sikerült teljesen meggyőznie, és a nézőket sem, hiszen ő volt a másik veszélyzónába került versenyző Orsovai Reni mellett. Végül ő jutott tovább, amin mintha ő is meglepődött volna a stúdióban.

Rácz Gergő véleményét egyébként sokan osztják az Instagram-bejegyzése alatt:

"Ezt jól látod Gergő. Az egyik legjobb volt, sajnos ez már nem a tehetségről szólt, hanem a bohóckodásról" - véli egy hozzászóló.

"Meg voltam győződve, hogy az egész Sztárban Sztárt ő nyeri" - írta egy másik csalódott kommentelő.

"Teljesen egyetértek! Reni miatt néztem a műsort! Sajnos ez a mai magyar közízlés. Jobb egy kevés hanggal megáldott semmilyen előadás..." - osztotta meg véleményét egy harmadik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”