/sztarvilag/sztarban-sztar-horvath-boldi-tovabb-versenyezhet-csak-akkor-tavozik-ha-megint-kiesik/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Sztárban Sztár: Horváth Boldi tovább versenyezhet, csak akkor távozik, ha megint kiesik

A koronavírusos Pély Barna helyét vette át a műsorban, és ha már visszatért, marad is, amíg nem ő kapja a legkevesebb szavazatot.
hirdetés

A Sztárban Sztár legutóbbi adásában rendhagyó helyzet állt elő. A koronavírusos Pély Barna helyét az utolsó pillanatban egy korábbi kieső, Horváth Boldi vette át. Akkor még úgy tűnt, hogy a Kelemen Kabátban énekese csak aznap estére ugrik be versenytársa helyett:

„Egy estére visszatérek a Sztárban Sztár műsorba Barna helyére beugrani. Mivel egy fél nap alatt lehetetlen felkészülni elég vicces lesz”

– tájékoztatta az adás előtt követőit Horváth Boldi, akinek annak ellenére, hogy csupán néhány órája volt felkészülni az adásra, produkciójáért a maximális 40 pontot zsebelte be a zsűritől.

A Ripost megkeresésére a TV2 tisztázta mindkét versenyző sorsát:

hirdetés

„Vasárnap esti szereplésével Boldi ismét teljes értékű versenyzője lett a Sztárban Sztár mezőnyének, így csak abban az esetben távozik a műsorból, ha a nézőktől ő kapja a legkevesebb szavazatot.

Barna visszatérése az egészségi állapotának függvényében alakul majd, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást" - közölték.

A ripost megkereste Horváth Boldit is, aki bár örül az új lehetőségnek, semmiképp sem szeretné, ha a visszatérésével bárkit is megsértene.

„Egyrészt örülök, hogy újra a csapat tagja lehetek, másrészt át kellett gondolnom a dolgokat.

Úgy biztos nem vállaltam volna a további megmérettetést, ha tudom, Barna miattam nem térhet vissza. Az nem lett volna fair. Ha rajtam kívül álló okok miatt nem folytathatja, az megint más helyzet.

Egy biztos, egyszer már kiestem, amit elfogadtam. Semmiképp sem szeretném, ha a visszatérésem rosszul érintené a többi versenyzőt, vagy akár a nézőket”

- mondta az énekes.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk