SZTÁRVILÁG

Szexuális zaklatással vádolja a Szex és New York sztárját két nő

A Mr. Biget alakító Chris Noth ellen egyelőre hivatalosan még nem indított eljárást a Los Angeles-i rendőrség.
Fotó: Northfoto/Byline: TheImageDirect.com, TheImageDirect.com - szmo.hu
2021. december 17.


Link másolása

Két nő is szexuális erőszakkal vádolja a Szex és New York sztárját, Chris Noth-ot - szúrta ki a Sassy.hu.

A két nő (a rendes nevüket nem adta ki a sajtó, Zoe és Lily a “fedőnevük”) nem ismerik egymást, majdnem fél éves eltéréssel keresték meg a The Hollywood Reporter című lapot. Bár a két nemi erőszak állításuk szerint 2004-ben, és 2015-ben történt, azt mondták, nem bírtak erről korábban beszélni.

Most is az hozta ki belőlük a traumát, hogy a Szex és New York legújabb filmjében megint szembesülniük kellett az istenített Mr. Biggel, akit ők egészen más oldaláról ismertek.

Bár a Los Angeles-i rendőrség hivatalosan még nem indított eljárást Noth ellen, a Szex és New York legkörülrajongottabb férfisztárjának, Mr. Bignek alaposan betehet ez a botrány. Az ügy miatt a Peleton nevű cég már az egyik nagy sikerű reklámját is letörölte, amiben Chris Noth szerepelt.

A sorozat vadonatúj évada az És egyszer csak...fájdalmas fordulattal indul. A sokak által kedvelt Mr. Big ugyanis egy Peleton spinning-edzés közben szívrohamban meghal.

A Peleton cég ezt elég rossz marketingnek ítélte, így egy reklámfilmet forgattak a színésszel, amit Ryan Reynolds narrált. A csattanó benne, hogy Mr. Big nem meghal, csak eljátssza azt, majd Allegrával, a bombázó edzővel kezd affért és új életet.

Minden egyes szexuális erőszakkal kapcsolatos vádat komolyan kell venni. Nem tudtunk ezekről a vádakról, amikor Chris Noth-ot bemutattuk az HBO rebootjára adott válaszunkban. Mivel igyekszünk többet megtudni, leállítottuk a videó népszerűsítését, és archiváltuk a kapcsolódó közösségi bejegyzéseket

- nyilatkozta a Peleton, írja a Daily Mail.

A rekordot döntő reklámfilm elkészítése 80 000 dollárba került, és megjelenésekor világszerte címlapokra került.

A Twitteren rengeteg hozzászólás támadta a Peletont, ezért döntöttek végül az archiválás mellett:

Szóval most már a vádlott nemi erőszaktevő Chris Noth-ot használjátok a hirdetéseitekben? Ez történik, ha a hype-ot a tisztesség elé helyezik. Talán legközelebb ne 24 óra alatt tervezd meg a hirdetéseidet?!

- írta egy kommentelő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”