/sztarvilag/szerelme-ujra-megkerte-weisz-fanni-kezet-mert-nem-akarta-hogy-szomorkodjon/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Szerelme újra megkérte Weisz Fanni kezét, mert nem akarta, hogy szomorkodjon

'Mikor valakit nagyon szeretsz, és sírni látod, megszakad a szíved' - árulta el Hajmásy Péter.
hirdetés

A gyönyörű, siket modell és férje, Hajmásy Péter már hét éve alkotnak egy párt és két éve mondták ki a boldogító igent. Elmondásuk szerint nap mint nap apró tettekkel bizonyítják szerelmüket, ezáltal a románc élettel teli marad, és nem laposodik el.

A házaspár most egy újabb dologgal is bizonyította, mennyire fontosak egymásnak: Péter újra megkérte Fanni kezét. Az ok pedig különös volt.

A férj így mesélt róla:

„Drága Feleségem egyik nap ránézett a bal kezére, és észrevette, hogy elhagyta az eljegyzési gyűrűjét. Azonnal keresni kezdtük, órákig kutattunk, aztán mikor tudatosult benne, hogy már nem valószínű, hogy meglesz, eltört a mécses.

hirdetés

Mikor valakit nagyon szeretsz, és sírni látod, megszakad a szíved”

– írta a nlc.hu.

A történetet Fanni is megírta közösségi oldalán.

"Másodjára is IGEEEEEN! Képzeljétek el, nem mondtam el Nektek, de mikor novemberben Balin voltunk 4-ik vagy 5-ik nap elvesztettem az eljegyzési gyűrűmet, mondanom sem kell, napokig a sírás kerülgetett! Persze a Peti nagyon cuki volt, próbált vigasztalni, hogy emiatt most ne legyek szomorú, de nagyon haragudtam magamra! Gyakran eszembe jutott a gyűrű...! Aztán jött a mai nap! Anno Horvátországban mondtam ki az igent, de ma felvitt a Citadellára, ahol az első csókunk volt és újra megkérte a kezemet!

Nagyon jó érzés volt, egészen más, mint 4 évvel ezelőtt, de ez is egy csoda volt! Peti ismer, tudja, milyen a stílusom, ezért a gyűrűt is ismét nagyon jól eltalálta"

- árulta el a részleteket.

Másodjára is IGEEEEEN!?❤️ Képzeljétek el, nem mondtam el Nektek, de mikor novemberben Balin voltunk 4-ik vagy 5-ik nap elvesztettem az eljegyzési gyűrűmet, mondanom sem kell, napokig a sírás kerülgetett!? Persze a Peti nagyon cuki volt, próbált vigasztalni, hogy emiatt most ne legyek szomorú, de nagyon haragudtam magamra! Gyakran eszembe jutott a gyűrű...!? Aztán jött a mai nap!? Anno Horvátországban mondtam ki az igent, de ma felvitt a Citadellára, ahol az első csókunk volt és újra megkérte a kezemet!? Nagyon jó érzés volt, egészen más, mint 4 évvel ezelőtt, de ez is egy csoda volt!☺️ Peti ismer, tudja, milyen a stílusom, ezért a gyűrűt is ismét nagyon jól eltalálta, Feil Robi ékszerész barátunk (@robertfeildiamond ?) szakértő véleményét is kikérte a tökéletes választáshoz!? Az lett, csodálatos..le se merem venni..!? Nekem van a legjobb Férjem, szeretlek @hagymaa!!!

26.2k Likes, 102 Comments - Weisz Fanni (@realweiszfanni) on Instagram: "Másodjára is IGEEEEEN!?❤️ Képzeljétek el, nem mondtam el Nektek, de mikor novemberben Balin voltunk..."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk