SZTÁRVILÁG

Szegedi Fecsó párja Blondie művésznéven rappel, meg is jelent az első száma

Géczi Beatrix G.w.M-mel készítette el debütáló Whoop Whoop című dalát, amely már most sok kritikát kapott a kommentelőktől.

Link másolása

Szegedi Fecsó és párja, Géczi Beatrix körül zajlik az élet. Egyszer már szakítottak, majd újra összejöttek, és már az eljegyzés is megtörtént. Februárban arról is beszámoltak, hogy tavaly elveszítették születendő babájukat. Most az esküvőjükre készülnek, Bea pedig közben zenei karrierbe kezdett Blondie néven. A Fókusznak nyilatkozva azt mondta, párja, Fecsó találta ki ezt a nevet számára, mivel Beának szőke a haja, ő pedig "bólogatott rá".

Elárulta, hogy nagy álma valósult meg azzal, hogy zenélhet, ugyanis régóta dédelgette magában, hogy meghonosítja az amerikai női rapperek stílusát. Amikor Fecsó megkérdezte tőle, hogy mihez lenne kedve, mondta, hogy saját számokat szeretne, az üzletember pedig segített neki elindulni ezen az úton.

"Maximálisan támogatom. Azt szeretném, ha saját magának érné el a céljait. Nem szeretem azt, hogy pénzzel pumpáljam a páromat"

- mondta Vasvári Vivien volt férje a Fókusznak.

Hozzátette, hogy nem sokat ért a zenéhez, de abban jó, hogy meglássa a jó projekteket, megtalálja hozzá a legjobb embereket, és meg is tudja fizetni őket.

A Fókusz riportja:

Beának először Ginoka, G.w.M öccse segített a stúdióban, aki szerint már az első alkalommal kiderült, hogy a rappernek van tehetsége ehhez.

Végül egy egész albumnyi számot összehoztak, így most egy éven keresztül minden hónapban megjelentetnek egyet.

Szerdán jelent meg az első a sorban, amit Blondie G.w.M-mel készített. A Whoop Whoop című szerzemény - amelynek klipjében Fecsó is szerepel - azonban egyelőre nem aratott osztatlan sikert a kommentelők körében. Íme néhány vélemény:

"Ez nagyon gyenge. A szöveg is, az előadás is, a mozgás is. Na jó, G.w.M hozza magát, de ez így nagyon kevés."

"Primitív, borzalmas hangú. Kritikán aluli. Kikapcsoltam azonnal."

"Amikor azt hiszed, nincs lejjebb. Szerintem ne erőltesd cicamica..."

"Szörnyű, hogy itt már mindenkiből énekesnő és rapper lesz. Maradj meg inkább kedves Bea modellnek. Az jobban áll. És ezt a legnagyobb jóindulattal mondom. Kegyetlen hamis."

Volt aki azt írta, "ez valami büntetés a fülnek", mire Blonide azt válaszotla: "büntetni jöttem". Nemcsak erre, más kritikákra, de a dicséretekre, biztatásokra is reagált. Annak a hozzászólónak, aki megjegyezte, hogy alig várja a véleményvideókat a számról, azt írta: "mi is várjuk".

VIDEÓ: Blondie feat. G.w.M. - Whoop Whoop

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk