/sztarvilag/szabo-adam-most-eloszor-meselt-toth-andival-valo-szakitasarol/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Szabó Ádám most először mesélt Tóth Andival való szakításáról

Két év után békésen váltak el egymástól, nemsokára pedig mindketten szerepelni fognak a Sztárban Sztár című show-műsorban.
hirdetés

Tóth Andi és Szabó Ádám a Sztárban Sztár hetedik évadának sajtótájékoztatóján megerősítették a korábbi pletykákat a szakításukról. A fiatalok két évig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, azt mondják, békésen váltak el egymástól, így nem okoz majd problémát számukra, hogy egymás ellenfeleiként lépjenek színpadra a TV2 képernyőjén.

„Nagyon sok emberséget tanultam a kapcsolatunkból. Erre a két és fél évre nem tudok úgy visszatekinteni, hogy megbántam volna.

Nagyon szerettem Andit és szerettem vele együtt lenni. Viszont sajnos ez így véget ért, bizonyos okok miatt különváltak az útjaink. Mégis sokkal több lettem általa”- nyilatkozta Ádám a Ripostnak.

A zenész bevallotta azt is, hogy sok hibát elkövetett a kapcsolatuk alatt, és most egy darabig biztosan nem vág bele egy új párkapcsolatba, mert úgy döntött, kihasználja az egyedüllétet arra, hogy saját magára koncentráljon és eldönthesse, mit is szeretne kezdeni az életével.

hirdetés

„Beismerem, sokat hibáztam. Nagyon fontos tapasztalatokat szereztem, már pontosan tudom, milyen baklövéseket nem követhetek el egy kapcsolatban, ha azt akarom, hogy örökké tartson… Érettebb férfi lettem… Tény, hogy sokszor viselkedtem zöldfülűként, és ezt nem szégyellem beismerni, egyáltalán nem ciki”

- fogalmazott Ádám.

Elmondta azt is, eddigi élete során szinte folyton párkapcsolatban volt valakivel, így nem jutott ideje arra, hogy igazán megismerje önmagát.

„Andi volt a már nem gyerek életem első kapcsolata, de még most sem érzem úgy, hogy minden értelemben felnőttem volna. Az a helyzet, hogy én nem nagyon voltam még szingli eddigi életemben, és nem is nagyon volt időm arra, hogy megismerjem önmagam.

Most ennek van itt az ideje. Szeretnék rövidesen úgy a tükörbe nézni, hogy tökéletesen ismerem azt a figurát, aki visszanéz rám” - tette hozzá.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk