hirdetés

SZTÁRVILÁG

Súlyos betegségéről vallott Stohl Luca - nagyon oda kell figyelnie magára

Stohl András lánya évek óta táncol, egy próba után derült ki, hogy gerincsérve van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 12.

hirdetés

Stohl Luca évek óta táncol, emiatt alakult ki betegsége is, ami miatt hosszabb ideig állni és ülni sem tud. A Borsnak elmesélte, hogyan derült ki, hogy valami nincs rendben.

„Még a Táncművészeti Főiskolára jártam, amikor folyamatos derékfájással küzdöttem. Egyik nap szakmai órák után a cipőmet kötöttem, amikor összeestem. Az MR-vizsgálaton látszott, hogy van egy kis kiboltosulás a gerincemen, de ez nem egyedi eset, és gyógytornával karbantartható. Nem tudok egy helyben sokat ülni vagy állni, mert akkor megfájdul” – árulta el a műsorvezető, akinél végül gerincsérvet diagnosztizáltak.

„Van bennem egy fokozott figyelem, tudom, hogyan mozduljak és hogyan ne, milyen gyakorlatokat végezzek, hogy a ’helyén tartsam a derekamat’.

A bemelegítés, próba vagy előadás előtt természetes, a gyógytorna vagy erősítés időszakos, de szükséges. A következő években is szeretném tartani az egyensúlyt a tánc és tévézés között. Remélem, továbbra is izgalmas feladatokat kapok a színházban és a televízióban egyaránt, mint a Ninja Warrior, ahol annyi impulzus ért, hogy – dacára az állapotomnak – nem volt időm elfáradni, csak a forgatás után éreztem fáradtságot” – tette hozzá Stohl Luca.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk