SZTÁRVILÁG

„Süllyedj el szégyenedben, álszent jótét lélek” - sokan csalódtak Pataki Zitában a Nyerő Párosban mutatott viselkedése miatt

A nézők közül sokan meglepődtek, hogy az időjós mennyire más arcát mutatta a műsorban, mint ahogy eddig ismerték. Nem is kímélték a kommentekben őt és férjét a kiesésük után.

Link másolása

A Nyerő Páros című műsor csütörtöki adásában ismét szimpátiaszavazáson dőlt el, hogy kiknek kell elhagyni a villát. A játékok során Pataki Zita és férje gyűjtötte a legkevesebb pénzt, a közös játékban pedig Kárpáti Rebeka és párja teljesítettek a legrosszabbul, ezért ez a két páros került a veszélyzónába. A többi pár szavazatai alapján végül Pataki Zitáék estek ki, hiszen őket csak Molnár Gusztáv és felesége támogatta, míg Kárpáti Rebekáékat három páros akarta játékban tartani.

Az időjós láthatóan csalódott volt, amiért nekik kellett távozniuk a műsorból, még oda is szúrt egyet a kameraszobában a versenyben maradt játékosoknak.

Azonban úgy tűnik, a nézők nagyon is elégedettek azzal, hogy Zitáék estek ki, ugyanis a kommentek alapján sokaknak nem volt szimpatikus a tévés viselkedése.

Íme néhány hozzászólás a Nyerő Páros Facebook- és Instagram-oldaláról.

"Sajnos nagy csalódás voltak nekem, pedig annyira örültem, mert rendkívül szimpatikusak voltak, mielőtt itt megmutatták magukat!"

"Nagyon nagy csalodások voltak. Zita utolsó kijelentése: csatározzanak csak, majdnem mindenkinek válságban a házassaga. Értem, náluk minden rendben és csodás az élet, DE undorító, ahogy lenéz másokat, egészen meghökkentő és gyomorforgató. Nem fognak innen hiányozni."

"Bravo Zita! Eljátszotta az okos, művelt úriasszonyt, közben a legnagyobb öröme, hogy a többiek házassága válságban van??? Szerintem az övé sokkal nagyobb válságban van, mert csak papíron létezik. Az övék anya-fia kapcsolat, ahol úgy viselkedik Atival, mintha kb 5 éves lenne. Rohan anyucihoz, hogy nem tud koszolódni, ő pedig nyugtatja, nincs semmi baj, majd megtanítom. Pffff."

"Volt pár unszimpatikus nő már ebben a műsorban... és ott van Zita."

"Pataki Zita kedves búcsúmondata széles mosollyal: 'A jelenlévőknél gyakorlatilag majdnem mindnek válságban van a házassága!' Bravo. Süllyedj el szégyenedben álszent jótétlélek... Bemutatkoztál elég szépen!"

"Megkeseredett, rosszindulatú vénasszony vagy! Csalódás sokak számára."

"Nagyon nagy csalódás volt számomra Pataki Zita. Az elején pozitív értelemben, és értem is sokszor, mit hogy lát, de a végére előjött az énje, és a kiköltözés előtti beszólása nagyon gusztustalan volt. Arról nem beszélve, hogy bementek nyalni Edináéknak a szavazás előtt. Bár Harmóniát mutatnak kifelé, valójában meg van ám keseredve rendesen."

"Zita borzasztó nyomulós voltál, nem ők mentek hozzád tanácsért, hanem te osztogattad az észt. Az utolsó mondatod undoritó volt, 'mindegyik pár házassága válságban van'. Szerintem a tiéd is, mert ezt a gyerekes dédelgetést nem sok pasi bírja."

"Hihetetlen milyen az élet! Pataki Zita, kedves, sikeresen fogyókúrán túl, jóságos, pozitív, empatikus személynek tűnt, akit szívesen lát az ember. Mivé vált? Ki ő valójában? Önelégült, rosszindulatú, gonosz, egoista, a nárcisztikus személy minden jellemzőjével! Én és én, nekem, velem, csak Zituska számít! Ha valaki fő RTL klubbos olvassa a nézők véleményét, azonnal el kellene küldeni! Minden megnyilvánulása visszataszító, a társadalom igazi szégyene!"

"Nem is Te lettél volna Zita, ha nem nyögöd be így a végére, hogy a jelenlévőknek majdnem mindnek válságban van a házassága... Pfff, kárörvendő, gusztustalan egy nőszemély vagy! Nektek azért nincs válságban a kapcsolatotok/házasságotok mert Ati'KA' egy papucs! Csak kussol melletted! Szegény pára csoda, hogy levegőt mer venni. Erre aztán büszkék lehettek... Alpári tróger voltál végig, sok is volt belőled, nemhogy elég..."

"Én szimpatizáltam velük, követtem is őket YouTube-on, itt idáig! Rosszindulatú, okoskodó, gonosz emberek! Gratulálok nekik, szerintem jó pár követőt és szimpatizánst elveszítettek azzal, hogy megmutatták kik is valójában. "

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk