hirdetés

SZTÁRVILÁG

Sorra posztolják adventi koszorúikat a sztárok: már ég az első gyertya

Dobó Kata, Szandi, Singh Viki, Kasza Tibiék, és még jó páran megmutatták, hogy náluk milyen az idei ünnepi koszorú. És persze a jókívánságok sem maradhattak el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 01.

hirdetés

Itt a tél, és elkezdődött a karácsonyi időszak is.

Ma van advent első vasárnapja, és sokan köszöntik a napot adventi koszorúval, gyertyagyújtással.

A celebek közül is sokan így tesznek, sőt szívesen meg is mutatják, hogy milyen koszorút választottak maguknak.

Kasza Tibi és Darai Andrea adventi koszorúja: "Advent 1 napja. Én azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon nyugodt, meghitt és szép az ünnepe! Ne akarjatok túl sokat, ne legyetek elégedetlenek! Nem kell mindennek patyolat tisztának lennie az ünnepekre, és ha nem sikerül a bejgli akkor csak nevessetek egy jót rajta ne pedig sírjatok. Egy a fontos, hogy a család együtt lehessen és szeressétek, becsüljétek egymást és azt amitek van" - írta Andrea az oldalára.

☃️ Advent 1 ❤️? Én azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon nyugodt, meghitt és szép az ünnepe!?? Ne akarjatok túl sokat, ne legyetek elégedetlenek! Nem kell mindennek patyolat tisztának lennie az ünnepekre és ha nem sikerül a bejgli akkor csak nevessetek egy jót rajta ne pedig sírjatok !❤️ Egy a fontos, hogy a család együtt lehessen és szeressétek,becsüljétek egymást és azt amitek van !❤️ Ma pedig indulnak az új játékok az oldalamon?? Koszorú és kopogtató: @viraglauravirag ?

11.4k Likes, 28 Comments - KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) on Instagram: "☃️ Advent 1 ❤️? Én azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon nyugodt, meghitt és szép az..."

hirdetés

Tolvai Reni a képhez még hozzáírta, hogy imádja ezt az ünnepet:

Eldo Advent vasarnap ❤️ imadom ?? Boldog unnepeket mindenkinek ?

362 Likes, 3 Comments - TOLVAI RENI (@tolvaireni) on Instagram: "Eldo Advent vasarnap ❤️ imadom ?? Boldog unnepeket mindenkinek ?"

Tóth Gabi: "Advent első vasárnapja! Milyen nyugalom és biztonság járja át mindenemet...csodálatosabb nem is lehetne".

Advent első vasárnapja! Milyen nyugalom és biztonság járja át mindenemet.... csodálatosabb nem is lehetne?? . . . . @borsomuhely

11.7k Likes, 33 Comments - @tothgabi on Instagram: "Advent első vasárnapja! Milyen nyugalom és biztonság járja át mindenemet.... csodálatosabb nem is..."

Dobó Kata: "Advent 1. vasárnapja. A tél is megérkezett. Jó itthon."

Advent 1. vasárnapja. A tél is megérkezett. Jó itthon. ✨✨✨#ünneprehangolódás? #elsogyertya #advent #viraggalegymosolyert #koszonom #gyonyoru ????

924 Likes, 7 Comments - Dobó Kata (@katadobo) on Instagram: "Advent 1. vasárnapja. A tél is megérkezett. Jó itthon. ✨✨✨#ünneprehangolódás? #elsogyertya #advent..."

Singh Viki: "Ki tudja hányat kell még aludni Karácsonyig?? Boldog Ünnepeket mindenkinek!!"

#advent Ki tudja hányat kell még aludni Karácsonyig?? ❤️? Sztoriban és bióban a karácsonyi dalom: Hol SZERETET VAN ott minden van!! Nézzétek, szeressétek és osszátok ha tetszik!! Boldog Ünnepeket mindenkinek!! ?❤️

142 Likes, 1 Comments - S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) on Instagram: "#advent Ki tudja hányat kell még aludni Karácsonyig?? ❤️? Sztoriban és bióban a karácsonyi dalom:..."

Boggie az Insta-sztorijában mutatta meg, hogy miket alkottak:

Szandi is meggyújtotta az első gyertyát, erről az Insta-sztoriján számolt be:

Címlapkép: illusztráció


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk