SZTÁRVILÁG

Sorra állnak ki a sztárok Britney Spears mellett, aki azért harcol, hogy végre ne az apja irányítsa az életét

Az énekesnő húga is megtörte a csendet, és többek közt régi pályatársa, Christina Aguilera is megszólalt az ügy kapcsán.

Link másolása

Tovább küzd Britney Spears azért, hogy végre átvegye az irányítást a saját élete felett. Korábbi idegösszeomlása miatt ugyanis apja gondnoksága alá került, azóta pedig, mivel őt mentálisan alkalmatlannak nyilvánították, az apa rendelkezik a pénze és gyakorlatilag az egész élete felett.

Az énekesnő tavaly már megpróbálta elérni a bíróságon, hogy kikerüljön apja gondoksága alól, de nem járt sikerrel. A napokban személyesen jelent meg a bíró előtt, hogy meggyőzze arról, hogy apja felügyelete miatt nem élheti a saját életét.

Mint mondta, ez a gondokság bántalmazó számára, traumatizálta őt, és megfosztja őt olyan fontos dolgoktól, mint a házasság, vagy a családalapítás. Ugyanis a párjával már szeretnék összekötni az életüket, és minden vágya, hogy közös gyerekük szülessen, de ezt is megtiltották neki.

Elmondása szerint ugyanis akarata ellenére kell fogamzásgátló spirált használnia, és mivel azt nem távolíttathatja el, így nem eshet teherbe. Arról is beszélt, hogy lítiumot kellett szednie - amelyet gyakran alkalmaznak bipoláris személyiségzavarra -, amitől részegnek érezte magát, és sokszor nem volt képes beszélgetni a hatásától.

Britney sokáig azt mutatta a közösségi oldalain, hogy boldog és jól érzi magát, most azonban ismét elismerte, hogy ez hazugság volt: depressziós, mindennap sír, nem tud aludni, és nagyon dühös, amiért nem tud változtatni a helyzetén.

"Megérdemlem ugyanazokat a jogokat, amelyek másoknak is járnak, például, hogy lehessen gyerekem és családom. Csak szeretném visszakapni az életemet"

- mondta a bíróságon, hozzátéve, hogy a gondnokság számára több rosszal jrát, mint jóval.

A híresség rengeteg támogatást kapott a közösségi médiában, több sztár is kiállt mellette és bátorította.

Korábbi exe, Justin Timberlake azt írta Twitteren:

"Ami vele történik, az egyszerűen nem helyes. Egy nőt sem szabadna megfosztani attól, hogy döntéseket hozzon a saját testével kapcsolatban. Soha senki nem kényszeríthetne rá olyasmit, amit ő nem akar, és nem kellene engedélyt kérni ahhoz, hogy hozzáférhessen bármihez, amiért olyan keményen dolgozott".

Hozzátette, hogy most mindenkinek támogatnia kellene Britneyt, ő és felesége, Jessica Biel is így tesz, és remélik, hogy a bíróság helyesen dönt, és az énekesnő végre úgy élhet, ahogy akar.

Rose McGowan színésznő is a Twitteren osztotta meg gondolatait. Szerinte Spearsnek minden oka megvan arra, hogy dühös legyen.

"Te hogy éreznél, ha az életed ellopnák és tönkretennék? Imádkozom azért, hogy végre a saját feltételei szerint élhesse az életét. NE IRÁNYÍTSÁK TÖBBÉ A NŐKET!"

- írta.

Mariah Carey azt üzente a Twitteren Britney-nek, hogy "szeretünk, légy erős!". Halsey pedig azt írta, hogy teljes szívével reméli, hogy az énekesnő végre megszabadul "ettől a bántalmazó rendszertől", mert jobban megérdemli, mint bármi mást. "Csodálom, amiért így kiállt magáért" - fűzte hozzá az énekesnő.Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Sztárban Sztár leszek: „Ha ezt elrappeled úgy, leveszem a Józsikát szájjal” – ígérte Majka, meg is bánta
A rapper elég felelőtlen ígéretet tett az egyik versenyző produkciója előtt, aki jobban teljesített, mint várta.

Link másolása

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában is voltak emlékezetes pillanatok. Majka és Pápai Joci a versenyzők végső kiválasztásakor kissé összekaptak, pedig nem sokkal korábban igen közel kerültek egymáshoz.

Az egész azzal kezdődött, hogy amikor az egyik versenyző, Károlyi Róbert elmondta, hogy ő Weszélyes Elemek egyik számát fogja előadni, Majka nagyon meghökkent. Elmondta a zsűritársainak, hogy a Weszélyes Elemek egy nyolcadik kerületi rapduó, akiknek úgy pörög a nyelvük, hogy nagyon nehéz leutánozni őket.

"Ha azt elrappeled úgy, ahogy a Weszélyes Elemek, akkor én itt a Józsikát leveszem szájjal" - jelentette ki a rapper, mire a versenyző azt ígérte, hogy menni fog.

Be is bizonyította, hogy ez megy neki, amin a zsűritagok is nagyon meglepődtek. Majka pedig hamar rájött, hogy felelőtlen ígéretet tett, de már nem volt menekvés:

Pápai Joci a zsűripulton átmászva odaült barátja elé és közel húzta magához.

A stúdió nevetéssel és hatalmas ovációval díjazta ezt. Majka a produkció végén bocsánatot kért Károlyi Róberttől, hogy nem hitt benne az elején. A rappert természetesen továbbjuttatta a zsűri, és a mesterek legnagyobb meglepetésére a srác Köllő Babett csapatába akart került saját kérésére.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Liptai Claudia többször hálóingben, bugyi nélkül vitte óvodába a gyerekét
Csak egy kabátot kapott fel még indulás előtt.

Link másolása

A NőComment! műsorában árulta el Liptai Claudia, hogyan vitte a gyerekét óvodába. Elmondása szerint sűrűn előfordult, hogy

"hálóingben, felvettem rá egy kabátot, és nem volt rajtam bugyi".

Az adásban a többi vendég is elárulja, milyen különleges ruházatban jelentek meg nyilvánosan. Volt, aki például a közértbe ment el kimonóban.

Az adást vasárnap este 21 órától lehet megnézni az RTL II-n.

VIDEÓ: Az előzetes

Egy korábbi műsorban is érdekes titkokat árult el:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Meghan Markle „azt hitte, ő lesz az Egyesült Királyság Beyoncéja” – állítja egy palotai bennfentes
A bennfentesek szerint csak később jött rá Meghan, hogy sokkal több szabály vonatkozik rá, mint egy hétköznapi emberre.

Link másolása

Harry herceg és Meghan a windsori kastélyba akart költözni, de végül megkapták a Frogmore Cottage-t, amely az angliai Windsorban található Home Park része – derül ki egy új, a brit királyi családról szóló könyvből.

A Kensington-palotából való átköltözésük során a hírek szerint Sussex hercege és hercegnője egy lakosztályban reménykedett a királyi rezidencián. Lady Elizabeth Anson szerint viszont - aki a királynő közeli barátja volt és 2020-ban elhunyt - az uralkodó "nagylelkű gesztust" tett, és helyette nekik adta az említett házat. A királynő állítólag azt is hozzátette a döntése után: "Remélem, tiszteletben fogják tartani" - írta meg a Mirror.

Az állítás a „The New Royals” című könyvben hangzott el, amelyet Katie Nicholls írt, és amely Harry, Meghan, Vilmos, Katalin és az újonnan megkoronázott III. Károly király közötti kapcsolatokat tárja fel az elmúlt évekből.

A sussexi pár és a királyi család többi tagja közötti konfliktusok az elmúlt néhány évben több alkalommal is a címlapokon szerepeltek. II. Erzsébet halála viszont ismét összehozta Károlyt, Vilmost és Harryt, amikor együtt gyászoltak, és több ceremónián együtt vonultak a néhai uralkodó koporsója mögött feleségeikkel.

A most megjelenő könyvből azonban más érdekesség is kiderül.

"Meghan azt hitte, ő lesz az Egyesült Királyság „Beyoncéja”, a királyi család tagjaként megadják neki ezt a dicsőség.

– állítja egy korábbi palotai alkalmazott.

Amikor rájött, hogy sokkal több szabály vonatkozik rá, mint egy egyszerű emberre, akkor egy asztalhoz ült a királyi család többi tagjával és csak annyit kérdezett: „Rendben, mit fogunk tenni ezekkel?"

Meghan korábban arról beszélt, hogy "elnémítva" érezte magát és nem erre számított, amikor a királyi család tagja lett.

"Amikor csatlakoztam ahhoz a családhoz, akkor láttam utoljára az útlevelemet, a jogosítványomat, a kulcsaimat"

- mondta, hozzátéve, hogy teljesen "naiv" volt azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz az élet a királyi család tagjaként.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
„Lesz lagzi, aranyhintó” – G.w.M és Kulcsár Edina most a babára fókuszálnak, de szeretnének esküvőt
A pár most nem is lehetne boldogabb, a babavárás kapcsán azonban nem akartak bővebben nyilatkozni a rapper családjában lévő tradíciók miatt sem.

Link másolása

Közösen adott interjút a TV2 Tények Plusz című műsorának Kulcsár Edina és G.w.M. Elmondták, hogy egyelőre nem tervezik az eljegyzést és az esküvőt, mivel most közös babájuk a prioritás náluk, de az nem kérdés, hogy előbb-utóbb összekötik az életüket.

„Lesz lagzi, aranyhintó”

- jelentette ki a rapper nevetve.

A párnál most felhőtlen a boldogság, még úgy is, hogy G.w.M szerint "ebbe a pár hónapba nagyon sok év beleszorult".

„Szerintem a tetőpontok tetőpontján tart a kapcsolatunk. Erre nincsenek szavak. Ez az első másodperctől kezdve egy olyasfajta boldogság, amit tényleg kívánok mindenkinek tiszta szívből”

- fejtette ki.

„Azt gondolom, hogy ez most nem is állhatna jobban. Nagyon sok mindent megéltünk, amit mondjuk mások akár tíz év alatt. Mi most így elvagyunk, köszönjük szépen, és legalább lesz új a nap alatt a jövőben”

- mondta Kulcsár Edina.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit mondtak a babavárásról!Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk