SZTÁRVILÁG

Sorra állnak ki a sztárok Britney Spears mellett, aki azért harcol, hogy végre ne az apja irányítsa az életét

Az énekesnő húga is megtörte a csendet, és többek közt régi pályatársa, Christina Aguilera is megszólalt az ügy kapcsán.

Link másolása

Tovább küzd Britney Spears azért, hogy végre átvegye az irányítást a saját élete felett. Korábbi idegösszeomlása miatt ugyanis apja gondnoksága alá került, azóta pedig, mivel őt mentálisan alkalmatlannak nyilvánították, az apa rendelkezik a pénze és gyakorlatilag az egész élete felett.

Az énekesnő tavaly már megpróbálta elérni a bíróságon, hogy kikerüljön apja gondoksága alól, de nem járt sikerrel. A napokban személyesen jelent meg a bíró előtt, hogy meggyőzze arról, hogy apja felügyelete miatt nem élheti a saját életét.

Mint mondta, ez a gondokság bántalmazó számára, traumatizálta őt, és megfosztja őt olyan fontos dolgoktól, mint a házasság, vagy a családalapítás. Ugyanis a párjával már szeretnék összekötni az életüket, és minden vágya, hogy közös gyerekük szülessen, de ezt is megtiltották neki.

Elmondása szerint ugyanis akarata ellenére kell fogamzásgátló spirált használnia, és mivel azt nem távolíttathatja el, így nem eshet teherbe. Arról is beszélt, hogy lítiumot kellett szednie - amelyet gyakran alkalmaznak bipoláris személyiségzavarra -, amitől részegnek érezte magát, és sokszor nem volt képes beszélgetni a hatásától.

Britney sokáig azt mutatta a közösségi oldalain, hogy boldog és jól érzi magát, most azonban ismét elismerte, hogy ez hazugság volt: depressziós, mindennap sír, nem tud aludni, és nagyon dühös, amiért nem tud változtatni a helyzetén.

"Megérdemlem ugyanazokat a jogokat, amelyek másoknak is járnak, például, hogy lehessen gyerekem és családom. Csak szeretném visszakapni az életemet"

- mondta a bíróságon, hozzátéve, hogy a gondnokság számára több rosszal jrát, mint jóval.

A híresség rengeteg támogatást kapott a közösségi médiában, több sztár is kiállt mellette és bátorította.

Korábbi exe, Justin Timberlake azt írta Twitteren:

"Ami vele történik, az egyszerűen nem helyes. Egy nőt sem szabadna megfosztani attól, hogy döntéseket hozzon a saját testével kapcsolatban. Soha senki nem kényszeríthetne rá olyasmit, amit ő nem akar, és nem kellene engedélyt kérni ahhoz, hogy hozzáférhessen bármihez, amiért olyan keményen dolgozott".

Hozzátette, hogy most mindenkinek támogatnia kellene Britneyt, ő és felesége, Jessica Biel is így tesz, és remélik, hogy a bíróság helyesen dönt, és az énekesnő végre úgy élhet, ahogy akar.

Rose McGowan színésznő is a Twitteren osztotta meg gondolatait. Szerinte Spearsnek minden oka megvan arra, hogy dühös legyen.

"Te hogy éreznél, ha az életed ellopnák és tönkretennék? Imádkozom azért, hogy végre a saját feltételei szerint élhesse az életét. NE IRÁNYÍTSÁK TÖBBÉ A NŐKET!"

- írta.

Mariah Carey azt üzente a Twitteren Britney-nek, hogy "szeretünk, légy erős!". Halsey pedig azt írta, hogy teljes szívével reméli, hogy az énekesnő végre megszabadul "ettől a bántalmazó rendszertől", mert jobban megérdemli, mint bármi mást. "Csodálom, amiért így kiállt magáért" - fűzte hozzá az énekesnő.Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk