/sztarvilag/solti-adam-berni-baba-elvesztese/
hirdetés

Solti Ádám és menyasszonya már elveszítettek egy babát

Nem elég, hogy elvesztették a babájukat, de egy orvosi műhiba miatt csökkent az esély arra, hogy Berni teherbe essen.
hirdetés

A Barátok Közt színésze, Solti Ádám és párja, Berni már nagyon szeretnének szülőkké vállni. A szerelmeseket nemrég a Nyerő Párosban is láthattuk. A műsor alatt derült ki, hogy Vasvári Vivien ismét babát vár, ez a hír is nagyon megviselte Ádámékat. Most az is kiderült, hogy nem szimplán arról van szó, hogy nem jön a baba.

A pár a Story magazinnak mesélt a családalapításról. Elmondták, hogy nyolc hónap után eljegyezték egymást és egyre jobban vágytak a közös gyermekre.

Berni néhány hónapja pedig teherbe is esett.

A boldogságuk ugyanakkor nem tarthatott sokáig, ugyanis a lány a hatodik hétben rosszul lett, így orvoshoz ment. Az orvos megvizsgálta, majd hazaküldte, hogy minden rendben a babával.

"Megnyugtatott, semmi baj, csupán azért nem látja a magzatot az ultrahangon, mert túl kicsi még. Vért vett, hogy kizárja a méhen kívüli terhességet."

hirdetés

- emlékezett vissza Berni, akinek ezután sem múltak a tünetei és már vérzése is volt. Ezért újból orvoshoz ment, de ugyanaz a doktor fogadta és ismét megnyugtatta, hogy nincs baj. Berni ekkor már nem hagyta annyiban a dolgot, egy másik orvossal is elvégeztette a vizsgálatot.

"Ő azonnal megállapította, és meg is mutatta az ultrahangon, hogy méhen kívüli terhességem van, a magzat a petefészkembe ágyazódott be. Haladéktalanul meg is operált, de a petevezetékemet már nem lehetett megmenteni. Azt mondták, ha két nappal korábban észreveszik a bajt, talán nem roncsolódik ennyire, és meg lehet menteni…"

- mesélte a lány. Viszont az orvosi műhiba miatt most még inkább csökkent az esélye annak, hogy teherbe essen, de nem adják fel. Nem szeretnének orvosi segítséget sem a családalapításhoz.

Berni azóta is az ágy mellett őrzi a pozitív terhességi tesztet, mert azt mondja ez a bizonyíték arra, hogy nekik is sikerülhet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk