hirdetés

SZTÁRVILÁG

David Attenborough két hónap után törölte magát az Instagramról

A természetfilmek atyja épp olyan váratlanul távozott, ahogy felregisztrált Instagramra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 25.

hirdetés

A 94 éves természettudós napra pontosan 2 hónappal ezelőtt regisztrált fel az Instagramra, hogy figyelmeztessen: a világ nagy bajban van. Mostanra azonban az oldala inaktívvá vált.

A húzás már csak azért is figyelemre méltó, mert David Attenborough Instája rekordot döntött: minden ismert személynél hamarabb, mindössze 4 óra és 44 perc leforgása alatt sikerült egymillió fölötti követői bázisra szert tennie.

Most megtudhattuk: az Insta-profil létrehozása nem volt más, mint kampányeszköz, amivel a természetfilmek atyja arra figyelmeztet bennünket, hogy a világunk óriási bajban van. A profil a Netflixen nemrég megjelent, "A life on our planet" című filmmel együtt került nyilvánosságra.

A film egy szóvivőjétől azt is megtudhattuk, hogy az Insta-profilt eleve úgy tervezték, hogy csak korlátozott ideig legyen elérhető a nyilvánosság számára.

hirdetés

Lezárásakor az oldal 6,2 millió követőt számlált, akik továbbra is megtekinthetik az eddig kikerült videókat.

Reméljük, nem csak a sértődöttség beszél Sir Attenborough-ből, a Harry Potter sztárja, Rupert Grint ugyanis épp a napokban döntötte meg a rekordját: ő 4 óra 1 perc alatt szedett össze egymillió követőt.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk