SZTÁRVILÁG

Síelés, hóban akrobatikázás, kutyaszánozás - több magyar sztár is a hegyekben indította az évet

Többek között Gelencsér Timi, Iszak Eszti és Pintér Ada is gyönyörű havas környezetben kapcsolódik ki.

Link másolása

Bár nemrég még karácsonyfás, csinos ruhás és társaságban ünneplős fotókkal volt tele a közösségi média, most már sokan arról posztolnak, hogyan indították az új évet. A magyar sztárok közül többen is elutaztak az év első napjaiban, sőt vannak, akik már a szilvesztert is külföldön töltötték.

Rubint Réka például a Seychelle-szigeteken ünnepelte az újévet, ahol alakreform tábort tart, Szarvas Andi volt szépségkirálynő Dubajba utazott tavaly év végén a szerelmével, Molnár Nini divattervező pedig Mexikóban várta 2022-t.

Sokan azonban inkább kiélvezik a téli időjárást és a vele járó lehetőségeket - na persze nem itthon, ahol most éppen tavasziasan enyhe az idő.

Gelencsér Tímea már tavaly év végén az ausztriai Obertauernbe utazott a barátaival, azóta pedig számos alkalommal posztolt arról, hogy snowboardozik.

De azért egy kis akrobatika is belefért a hegyen...

"Imádok csúszni de az akrobatika örökké az első helyen lesz a listámon! Bárcsak lehetne spiccelni snowboard bakancsban…" - írta a modell-műsorvezető az alábbi képhez.

Iszak Eszter tavaly év végén a napsütötte Floridában napozhatott, az újévet viszont már a havas Ausztriában köszöntötte. Legutóbb Kaprunból posztolt, ahol vőlegényével, Gyurta Dániellel síelnek.

"Érdekes a viszonyom a síeléssel. Nagyon szeretek de nem nagyon tudok. 26 évesen volt először léc a lábamon, azóta pedig évente/pár évente kijövök és 3-4 napig gyakorlatilag újratanulok. Első nap általában a ‘kisvakond’ pályát erősítem, a második naptól viszont hasítok a kék pályákon. De ettől függetlenül imádom a hangulatát és hogy az egész testemben izomláz van utána!" - írta a fotóhoz.

Dobó Ági és családja is az osztrák Alpokat választotta a síeléshez. A korábbi szépségkirálynő Kreischbergből posztolt egy közös fotót egy sífelvonóból, amihez ezt írta:

"Hát akkor hadd kívánjunk mi is Boldog Új Évet Nektek! Számunkra talán a 'legboldogabb' helyről, a hegyek közül! Mostanra a teljes KisCsaládunkat beszippantotta a hó, a téli sportok iránti rajongás, és tegnap a legkisebb tagunknak is 'bevésődött' végre a csúszás, olyannyira, hogy 'üvöltve-énekelve' felvonózott-csúszott megállás nélkül, totális extázisban egészen addig, amíg be nem zárták a felvonót, és nem engedték fel többször, amin ki is akadt... Nem mondom, hogy mindig egyszerű menet volt ez a gyerekekkel, de most a könnyeinkkel küzdve azt mondhatom, hogy ez egy igazi 'megérte' pillanat, érzés nekünk..."

Orosz Barbara szintén síeléssel kapcsolódik ki Ausztriában, aki szerint pont így, csúszással indul egy tökéletes reggel.

"Csodálom ezt a nagy szépséget a kicsit lassú felvonón, ami az égig visz... Szívom a friss, kristálytiszta levegőt, hallgatom a csendet.." - írta egyik fotójához, amit egy sífelvonóból készített.

Pintér Adrienn, Ada Nassfeldről jelentkezett be Instagramon, ő viszont most idén kicsit máshogy "hüttézik", ugyanis nemrég született kislányára vigyáz. A képét ide kattintva nézheted meg.

Aryee Claudia Dedei, vagyis Tücsi pedig a Hargitában pihen családjával, ahol egy igazán különleges élményben volt részük:

"Az én kis Szerelmemnek hatalmas vágya vált ma valóra: elvittük élete első kutyaszánozására" - írta az alábbi családi képhez.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk