SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Schobert Norbi cége felidézte a 'döngő lépteket': „Az elhízás nyomot hagy a nők szexualitásán is”

A Norbi Update ügyfélszolgálatosa hosszan kifejtette, miért van igazság abban, amit a fitneszguru mondott korábban a nők szülés utáni alakjáról és az emiatt tönkrement házasságokról.

Link másolása

Schobert Norbi az utóbbi években többször is nagy port kavart kijelentéseivel, ám kétségkívül az okozta a legnagyobb felháborodást, amikor arról beszélt, hogy szerinte a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők nem fogynak le szülés után. A férfiak ugyanis véleménye szerint nem tudnak megkívánni egy nőt, aki felszedett némi pluszkilót.

"Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat" - mondta akkor, 2020 januárjában a fitneszguru.

Miután augusztus végén sztrókot kapott, úgy döntött, visszafogja magát, és már nem fog olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek csak stresszelnék őt. Szerinte ugyanis a kövérség és az elhízás elleni küzdelme során annyi stressz érte, hogy utólag úgy gondolja, talán ez is közrejátszott a sztrókjában.

Úgy tűnik azonban, hogy cége, a Norbi Update Facebook-oldalán továbbra is osztják az alapító nézeteit és a nevében is közvetítik azokat a gondolatokat, amelyeket korábban megfogalmazott.

A Blikk szúrta ki, hogy kedden közzétettek egy bejegyzést, amelyben egy ügyfelük fogyásának történetét osztották meg. A nő egy előtte-utána képen mutatta meg, mennyit változott az alakja és le is írta, miért döntött úgy, hogy életmódot vált, és hogyan sikerült elérnie a célját.

A Norbi Update oldalán ezt fűzték hozzá a soraihoz:

"Nehéz pontosan meghatározni, mi adja egy nő szépségét, hiszen olyan módon is lehet valaki csodálatos, ha az Isten nem áldotta meg külső ragyogással. Ráadásul annyi minden van egy ember szívében, ami széppé teheti, hogy a külcsín már csak olcsó ráadás. Azt viszont állítjuk, hogy a fogyás hatására olyan változás megy végbe az emberben, ami sem a lelkét, sem a testét nem hagyja változatlanul."

Egy kommentelőnek azonban szemet szúrt, hogy miközben Norbi korábban arról beszélt, hogy a férfiaknál a külső a fontos, ha a vonzódásról van szó, a cége azt kommunikálja, hogy "a külcsín már csak olcsó ráadás" bizonyos esetekben.

"Norbi, kb. egy évvel ezelőtt kiírtad ide a Facebookra, vagy talán interjúban mondtad azt, hogy a nők a szülés után elhanyagolják magukat (nem mindegyik nő) és, hogy döngő léptekkel járkálnak, és a férjük ezért hagyja el őket, vagy ezért csalják meg a feleségüket. Nem pontosan ezt mondtad, de ez volt a lényeg. Most pedig pont azt írod, hogy a külcsín csak olcsó ráadás. Nem értelek,hogy most miért ezt írod?" - tette fel a kérdés egy hölgy.

Az oldal ügyfélszolgálata pedig egy igen hosszú válasszal reagált:

"Magyarországon vezető válóok a testi elhidegülés. Bizonyos nők pedig a gyermekükkel tartják sakkban a férjüket - ha már megcsináltad, neveld is fel mantra -, ami jó kibúvó az elhízáshoz. Norbi a döngő léptekkel arra utalt, hogy az elhízás nyomot hagy a nők szexualitásán is, aminek törvényszerűen a párkapcsolat látja kárát. Aztán a házastársak azon veszik észre magukat, hogy a párkapcsolati terapeuta előtt arról sopánkodnak: már az idejét sem tudják, mikor kívánták meg egymást úgy igazán. A házasság intézménye a nyugati világban tetszhalott állapotban van, aminek az elhízáson kívül számos más oka is lehet, de a kívül boldog, belül rothadó Facebook családok mögött sokszor ott a munkahelyi félrelépés és egyéb fájó érzelmi konfliktusok.

Mindez ha nem is megelőzhető, de gyógyítható lenne azáltal, ha az emberek megértenék, hogy a testiségnek éppen úgy helye van egy kapcsolatban, mint a szeretet, bizalom kettősének. Ez ugyanis a házastársi kapcsolat három alappillére, és mint minden háromlábú szék, a párkapcsolat sem áll meg, ha az egyik lábát kilökik alóla. Amit Norbi mondott, minden elemében igaz, de mert a társadalom prűd és önvizsgálatra képtelen, Norbit gyanúsították nőgyűlölettel. Szerencsére én kevésbé vagyok támadható, ezért leírhatom:

hazánkban a házasságok jelentős része csak papíron létezik, a férfiak nem elhanyagolható százaléka pedig azért válik hűtlenné, mert otthon nem kapja meg azt a szeretetet és törődést, amit egy gyors légyott alkalmával, fizetős keretek között meg tud magának vásárolni. Csúnya ez a világ, de a működési szabályai akkor is érvényesek, ha azt nagy egyetértésben egyesek letagadják.

Norbi igazat mondott, de nem fejtette ki eléggé alaposan mondanivalója lényegét. A testiség fontos, anélkül nincs házastársi kapcsolat, aki mást mond, az vagy hazudik, vagy még nem tudja, hogy a háta mögött megcsalják. Lehet, hogy nem fizikálisan, csak gondolatban, de a kívülről patyolat tiszta kapcsolatába már éket vert a túlsúly. Mert nincs olyan férfi, aki egy szép nő láttán ne "érzékenyülne" el, és amikor otthon azt látja, hogy a felesége már akkora, mint egy dinoszaurusz, minimum elkalandozik a gondolata. Norbi erre kívánta felhívni az emberek figyelmét, ami tényt egyébként bármelyik párkapcsolati terapeuta/szexuálpszichológus csak megerősíteni tudná. Én ekkor figyeltem fel igazán Norbira, mert azt éreztem, hogy olyan bizonyítványt magyaráz a társadalomnak, amit Ők állítottak ki magukról. Aztán persze mindenki Norbit támadta, hiszen könnyebb Őt lesöpörni az asztalról, mint rákérdezni a férj nyakán éktelenkedő rúzsfoltra" - írta a cég egyik dolgozója, Zoltán a hozzászólásban.

Amikor a kommentelő erre csak annyit reagált, hogy "ok, mindegy", Zoltán többek közt azt írta vissza neki, hogy azért válaszolják meg szívesen ezt kérdést, mert "torkig vagyunk a magyar társadalom önvizsgálatra képtelen karakterével".

"Én örülök neki, hogy valaki vette a bátorságot, és belekiabálta a társadalom képébe, hogy a látszatházasságok egyik testi jelölője az elhízás. Nyilván általánosítás, de attól még igaz!" - szögezte le az ügyfélszolgálatos.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: