SZTÁRVILÁG

Sandra Bullock megmutatta ritkán látott kislányát Will Smith családjának műsorában

A színésznő és 8 éves lánya, Laila egy koronavírusos betegeket ápoló nővérnek mondtak köszönetet videóhíváson keresztül.

Link másolása

Sandra Bullock világszerte ismert, számos szerepben láthattuk már a filmjeiben, viszont a magánéletéről keveset lehet tudni. A színésznő nagyon óvja a családját is, így

talán sokan nem is tudják, hogy kétgyermekes anya. Tízéves kisfiát, Louist 2010-ben, nyolcéves kislányát, Lailát pedig 2015-ben fogadta örökbe.

A gyerekeket csak ritkán láthatjuk a nyilvánosság előtt, és Bullock is kevésszer beszél róluk.

Amikor Lailát örökbefogadta, a People magazin címlapján szerepelt az akkor három és fél éves kislánnyal. A lapnak akkoriban azt mondta, a legjobbkor érkeztek hozzá a gyerekek, akik a legjobbak számára.

A színésznő azonban most kivételt tett, és az egész világnak megmutatta már 8 éves lányát. Bullock a Red Table Talk című beszélgetős műsor anyák napi epizódjának (az Egyesült Államokban május második vasárnapján ünneplik) egyik meglepetésvendége volt.

A koronavírus-járvány miatt most csak videós közvetítésen keresztül jelentkezett be a műsorba, amit Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith, a lányuk, Willow Smith és a nő édesanyja, Adrienne Banfield-Norris vezetnek a Facebookon.

Ez alkalommal pedig négy olyan anyát hívtak be a műsorba, akik a járvány idején a frontvonalban harcolnak.Köztük volt egy April nevű nővér is, aki az egyik Los Angeles-i kórházban dolgozik a koronavírus-részlegen.

Sandra Bullock a videóhíváson keresztül köszönetet mondott neki a munkájáért, majd azt mondta, van más is, aki üzenni szeretne neki. Ekkor az ölébe vette a kislányát, aki kissé szégyenlősen, de mosolyogva köszöntötte a műsor résztvevőit. Utána viszont nagyon aranyosan megköszönte a nővérnek, hogy mindent megtesz mindenkiért, és vigyázzon magára. April ettől teljesen meghatódott.

A büszke anya ezután szuperhősnek nevezte Lailát, majd azt mondta: "Ő lesz az, aki a családunkból megmenti majd a világot".

Sandra Bullock családja nemrég 6000 maszkot adományozott egy gyermekkórháznak Los Angelesben. A színésznő párja, Bryan Randall képeket is megosztott arról az Instagramján, ahogy ő és a sztár segédkeztek az adomány leszállításában és átadásában. Azt írta, az egész a gyerekek ötlete volt.

Videón, ahogy Sandra Bullock bemutatja a kislányát:

Sandra Bullock And Her Daughter Make Surprise Appearance On 'Red Table Talk'

On Friday's at-home edition of "Red Table Talk", Sandra Bullock introduces the world to her eight-year-old daughter Laila, surprising a nurse from one of the...

A teljes műsort itt nézheted meg:

Security Check Required

null

Forrás: Daily Mail

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”