hirdetés

Rubint Rékáék külföldi utazással zárják az évet

„Nagyon büszke vagyok Rékára, hogy ebben a helyzetben is összehozta a Maldív-tábort 41 fő részére” - írta Schobert Norbi a Facebook-oldalán. A kommentelők viszont nem teljesen értettek egyet az utazással.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 28.

hirdetés

"Minden előírást és szabályt betartva útnak indulunk" - így kezdte legújabb Instagram-posztját Rubint Réka. A bejegyzésben található fotón pedig Norbival és három gyerekükkel közösen pózolnak a ferihegyi repülőtéren. Természetesen mindannyian maszkban. A posztból pedig az utazás célja is kiderül.

"Hónapokkal korábban megbeszéltük, hogy ha semmi nem tiltja, utazással zárjuk ezt az évet. Először csak a közvetlen baráti csapatból, majd egy-egy belföldi táborból is jelezték, hogy szeretnének hozzánk csatlakozni.

Mivel a tavaszi Kuba és a nyári Ibiza Alakreform táborunk időpontja is át lett rakva 2021-re, így az Exit Travel utazási iroda lehetőséget adott az utasoknak, hogy - aki szeretne és távolinak vagy bizonytalannak érzi a kubai és ibizai utazást- átfoglaljanak erre az év végi pihenésre.

Így lett belőle egy 41 fős kis tábor"

- fogalmazott a posztban Réka, aki azt is leírja, nagyon bízik benne, hogy 2021-ben ismét lehetnek majd külföldi és belföldi táborok és minden újra a régi lesz.

Az utazásról pedig Schobert Norbi is posztolt a Facebook-oldalán.

"Most 2 hét pihenés és munka. Nagyon büszke vagyok Rékára, hogy ebben a helyzetben is összehozta a Maldív-tábort 41 fő részére. Sajnos több a tesztelés és a maszk, mint a fekvőtámasz, de egyszer ez is véget ér és 2021 kurva jó év lesz! Lapot húzok 21-re!!!"

- fogalmazott Norbi.

hirdetés

A kommentelők viszont nem értenek teljes mértékben egyet a Schobert-család utazásával. Persze sokan jó utat, kellemes pihenést kívántak nekik és azt üzenték: vigyázzanak magukra. De a beszólások sem maradtak el.

"A jelenlegi helyzetben természetesen nagyon fontos az ugri-bugri, ráadásul külföldön. De jár a taps, jó sokáig bírtátok itthon"

- írta az egyik kommentelő Norbi posztja alá.

"Nem szégyenlitek magatokat!!!! Nektek most is ez a legfontosabb?!? Szánalmas egy banda!!!!"

- fogalmazott egy másik kommentelő.

De Réka posztja alatt sem mindenki értett egyet az utazással:

"Példamutatásból elégtelen! Épp a sportolóknak és az egészséges életmódot közvetítőknek kéne elől járni: "Maradj otthon!" Magukért és másokért, függetlenül, hogy előtte-utána hányszor fogják hangoztatni, hogy negatív tesztjük van..."

- írta Réka egyik követője.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk