/sztarvilag/ritkan-latni-igy-vilmost-es-katalint-tizedik-hazassagi-evfordulojat-unnepli-a-hercegi-par/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Ritkán látni így Vilmost és Katalint – tizedik házassági évfordulóját ünnepli a hercegi pár

Éppen tíz éve volt a világraszóló esküvő, ennek apropóján összebújós fotókat posztoltak.
hirdetés

Tizedik házassági évfordulóját ünnepli II. Erzsébet unokája, Vilmos herceg és felesége, Katalin, olyan fotóval örvendeztették meg követőiket, amelyeket ritkán látni tőlük.

A hercegi pár ugyanis a királyi etikettnek megfelelően meglehetősen visszafogottan viselkednek egymással a nyilvános eseményeken, ritkán érkezik csak róluk egy-egy olyan fotó, amin szerelmes meghittségben láthatók. A tizedik évforduló alkalmával azonban megtörték ezt, és rögtön két olyan képet is megosztottak hivatalos Instagram-oldalukon, ahol egymás ölelésében szerepelnek boldog mosollyal az arcukon. A pár egyébként éppen eljegyzési fotójukon, kicsivel több mint tíz éve pózolt nagyon hasonló módon.

Vilmos és Katalin 2011. április 29-én házasodtak össze, egyes felmérések szerint világszerte közel 2 milliárd ember követte a ceremóniát, ebből a helyszínen Londonban körülbelül egymillióan vonultak utcára, hogy lássák a trónörököst és feleségét. A BBC az évfordulóra egy dokumentumfilmet is készített az esküvőről, amelyet holnap mutatnak majd be.

A párnak azóta három gyermeke született, György, Sarolta és Lajos.

 

hirdetés
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk