/sztarvilag/ritka-ronda-vagy-irta-egy-kommentelo-metzker-viktorianak/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Ritka ronda vagy” - írta egy kommentelő Metzker Viktóriának

„Néha elgondolkozom azon, hogy az ilyen rosszindulatú, tahó megjegyzések mire jók? Miért kell bántani valakit a külseje miatt...? Vagy úgy egyáltalán bármi miatt? Miért?” - fakadt ki a posztba a lemezlovas.
hirdetés

"Képzeljétek

az előbb kaptam egy üzenetet (egy hímnemű írta, nem tudom férfinak hívni) a legutóbbi képemre, miszerint “ritka ronda vagyok”"

- írta a Facebook-oldalán nemrég egy posztban Metzker Viktória, aki

"Néha elgondolkozom azon, hogy az ilyen rosszindulatú, tahó megjegyzések mire jók? Miért kell bántani valakit a külseje miatt...? Vagy úgy egyáltalán bármi miatt? Miért? Ettől jobb lesz neki? Az ilyen ember nem érez empátiát, nem tanították illemre? Nem tanulta meg a szüleitől mit illik, mit nem? Hogyan kell egy nővel beszélni? Azok az emberek, akik kiröhögnek másokat jobban alszanak? Kiegyensúlyozottabbak talán? NEM.

- fogalmazott a posztban a lemezlovas, aki azt is hozzáteszi: szerinte "azok az emberek akik ezt csinálják, hírből sem hallottak még az empátiáról, az emberségről!! Azok az emberek, akik ezt csinálják rosszindulatúk, sikertelenek és nem elégedettek magukkal, az életükkel!"

Metzker Viki kommentben többek közöt még azt is hozzátette: "Nem kell engem dicsérni, ajnározni stb. Ez az oldal azért van, hogy a bulik mellett itt is tudjuk tartani a kapcsolatot azokkal, akiket kedvelek és gondolom viszont is így van. De paraszt módon kritizálni a külsőm, az egy határon túl megy...azt már én sem nyelem le...és nem is kell!"

A bejegyzéshez még egykori kolléganője, Bella Gabriella is hozzászólt.

hirdetés
"Viki, én csak arra emlékszem, hogy amikor a Music Fm-be megérkeztél, az összes férfikolléga dobott el mindent és próbált arrafelé elfoglaltságot találni, amerre te voltál. Ha ez jelent valamit: női szemmel is elképesztő dögös vagy. Szóval ne foglalkozz a frusztrált barmokkal, akik így próbálnak elégtételt venni a saját bántottságuk miatt. Szeretsz és szeretve vagy. Mondj ennél fontosabbat! Nem mindegy, mit mond egy ismeretlen??? Tökre mindegy! Légy boldog!"

- írta a poszthoz Metzker Viki egykori kolléganője.

A lemezlovas egy másik kommentben megjegyezte: nem szeretné, ha az emberek félreértenék őt, ugyanis elégedett magával és a párja is vele, de szerette volna felhívni a figyelmet az internetes zaklatásra.

"Ne értsetek félre, igen, nyilván tisztában vagyok magammal és egyébként elégedett vagyok magammal és a párom is velem...szerintem ez a legfontosabb! Itt az ok nélküli bántalmazás, a cyberbullying a lényeg! Mert nagyon sok emberről ez nem pereg le, aki gyengébb lelkületű, megviseli egy ilyen...könyörgöm, ha ilyet láttok, álljatok ki amellett, akit bántanak! Csak így lehet a gonoszságot elüldözni! Tudjátok minden szituban a többség ereje a lényeg"

- fogalmazott Metzker Viki.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk