/sztarvilag/rettegtem-kamera-ele-vagy-szinpadra-allni-jarai-mate-oszinten-meselt-az-idegosszeomlasarol/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Rettegtem kamera elé vagy színpadra állni” – Járai Máté őszintén mesélt az idegösszeomlásáról

A Nyerő páros szereplője tavaly márciusban veszítette el a nagymamáját, akivel közel álltak egymáshoz. Ezután kezdődött egy nagyon nehéz és küzdelmekkel teli időszak számára.
hirdetés

Nehéz időszakon van túl a Nyerő páros című műsor egyik szereplője. A műsorból nemrég kiderült, hogy Járai Máténak tavaly idegösszeomlása volt, gyógyszereket kapott, és még kórházba is került miatta. Az okokról és a betegségéről a Blikknek beszélt.

"Forgattam, Győrben játszottam, és volt, hogy négy óránál többet nem tudtam aludni, egy idő után pedig már le sem feküdtem, mert tudtam, utána nehezebb lesz felkelni. Tavaly márciusban 88 évesen meghalt a nagymamám, Járai Riza. Próbáltam, amikor jött a hír, és azonnal indultam elbúcsúzni tőle. Ez volt az első igazán fájó, nehéz gyászélményem, ami után összetörtem. Közel álltunk egymáshoz, a halála olyan folyamatot indított el, aminek az lett a vége, hogy a kimerültség és a fájdalom miatt egy előadás alatt pánikrohamom volt

– mesélte el. Ezért pszichológushoz is jár.

Az eset után infúziót kapott és pihent. Két hónap szabadságot kapott a színháztól, de a forgatásai mentek tovább.

"Volt nap, amikor az ágyból sem tudtam kikelni. Rettegtem kamera elé vagy színpadra állni, attól tartva, megint pánikrohamom lesz. Nyolc hónap alatt sikerült kilábalnom ebből az állapotból"

hirdetés

- árulta el.

A betegsége párját, Kírát is nagyon megviselte. "Szenvedett attól, hogy nem tud nekem segíteni. Nyolc hónap nagyon sok idő, és látni, hogy az, akit szeretsz, a másik feled nem tud kimászni a gödörből, az pokoli érzés" - mondta el a színész.

A Nyerő Páros című RTL-es műsor legutóbbi adásában párbajhoz érkeztek a férfiszereplők. Méghozzá olyanhoz, ahol párjuknak kellett eldönteniük, hogy melyik ellenféllel és milyen típusú feladatban mérkőznek meg. Járai Máté Rácz Jenőt kapta ellenfeléül, és egyből kritizálni kezdte játékostársa stílusát.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk