hirdetés

SZTÁRVILÁG

Rékasi Károly először mindenbe belekötött, majd túlpörögve, zavarosan magyarázott élő adásban

Nem tetszett neki, hogy a műsorvezetőkön nincs maszk, kiakadt azon, hogy a háttérben lévő mikulásvirágok nincsenek meglocsolva, majd nagyokat gesztikulálva össze-vissza ugrált egyik témáról a másikra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 22.

hirdetés

Kedden az RTL Klub Reggeli nézői a műsorban megszokott könnyed csevegés helyett egy elég kínos 8 és fél perces beszélgetés szemtanúi lehettek Rékasi Károllyal.

A műsorvezetők felvezetője szerint az interjú a koronavírusról, az újratervezésről, illetve Rékasi új vállalkozásáról kellett volna szóljon, ám ezzel szemben egy kellemetlen kötözködés és furcsa eszmefuttatás lett belőle.

Még mielőtt a kérdések elhangzottak volna, a színész gyakorlatilag mindent elkezdett kritizálni. Elsőként azt tette szóvá, hogy a műsorvezetők nem viselnek maszkot,

mire Szabó Zsófi elmondta, hogy rendszeresen tesztelik őket, a vendégekkel pedig tartják a 1,5 méteres távolságot.

hirdetés

Ezen a színész hamar túllépett, majd hirtelen már azt nehezményezte, hogy Papp Gergő kifelejtette a nevét a felvezetőből. A riporter erre megpróbált magyarázatot adni, de Rékasi nyomban leintette, mondván:

„Ne vágj a szavamba kérlek szépen, köszönöm szépen. Nem haragszom, csak ádvent van, ez a békés készülődés...”

Még be sem fejezte az előző mondatot, már jött a harmadik észrevétele:

„Csak el akartam mondani, hogy kérlek ne adjatok nekem ajándékot, de semmiképpen ne mikulásvirágot, mert erről elfeledkeztetek, hogy ezt meglocsoltátok volna néhányszor. Tudom, rengeteg a dolgotok, de oda kéne rá figyelni, szóval virággyilkosok vagytok, ezt így nem mondom ki, csak...”

Szabó Zsófi kínjában nevetgélve csak annyit mondott: „Karcsi, sziporkázol”, majd megpróbálta a kérdések felé terelni a szót. Papp Gergő a hátralevő időben inkább csak csendesen bólogatva hallgatta kettejük beszélgetését. Rékasi végig túlpörögve, kapkodva, kissé összefüggéstelenül magyarázott, illetve nagyzolva gesztikulált.

Lapozz a videóhoz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk