hirdetés

Rákkal küzdött a Született feleségek színésznője - Instagramon vallott állapotáról

Marcia Cross eddig teljes titokban tartotta, hogy beteg. Most posztolt egy fotót, amiből kiderült: sikerült legyőznie a gyilkos kórt. A haja azonban kihullott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 17.

hirdetés

Instagramra posztolt fotóval tudatta rajongóival Marcia Cross, a Született feleségek Bree-je, hogy legyőzte a rákot. Mivel eddig teljes titokban tartotta azt is, hogy egyáltalán küzd a gyilkos kórral, hatalmas döbbenetet váltott ki a vallomása - és maga a fénykép is, amit megosztott magáról. A képhez azt írta: hálás és boldog, hogy életben van, de szomorú is, mert kihullott a haja, egyben azt is megkérdezte, van-e valaki a követői között, aki a rák miatt veszítette el a haját.

So grateful and happy to be alive but sad that my hair fell out and is about 1 inch long now and looks cra cra. Anyone else have #hairloss due to #cancer? Talk to me. I feel you. Xxoo m❤️❤️❤️

44.1k Likes, 3,372 Comments - @reallymarcia on Instagram: "So grateful and happy to be alive but sad that my hair fell out and is about 1 inch long now and..."

Marcia természetesen rengeteg aggódó kommentet kapott, ennek hatására elárulta, hogy már túl van a betegségen és minden rendben van vele. Küzdelme nem volt egyszerű, de ma már egészséges és boldog, egyben megköszönte rajongói szeretetét.

Love love love Healthy Marcia! Xoxoxo❤️❤️❤️

13.5k Likes, 839 Comments - @reallymarcia on Instagram: "Love love love Healthy Marcia! Xoxoxo❤️❤️❤️"

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk