/sztarvilag/puzserrobert-tibiatya-pintertibor-kokain-botrany-beperelte/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Puzsér keményen beleszállt Pintér Tiborba a tibiatyás botrány után

Elég keményen fogalmaz a Facebookon Tenyával kapcsolatban, nem kíméli a rövid bejegyzésben.
hirdetés

Tovább gyűrűzik a Pintér Tibor és Tibi atya közt kirobbant botrány, és most már Puzsér Róbert is ringbe szállt.

Április végén jelent meg a Tibi atya blogon egy bejegyzés, amelyben a szerző azt írta:

"Tóth Andi visszautasította Pintér közeledését. Nincs ebben semmi különös: vannak nők, akiknek nem elég azon három körülmény szerencsés együttállása, hogy valaki gazdag, kigyúrt és az ipari mennyiségben bevitt anabolikus szteroid mellett még negyven után is feláll neki.

Napi két adag kokain ide, az önmagunkkal kötött szerelem oda, előfordul, hogy valakinek nem kellünk, na. Pintér Tibor ennek ellenére is tudja, mi kell a nőnek,

a nemzeti együttműködés táltos fallosza ezért fel is ajánl egy szerepet Tóth Andinak az általa rendezett, Jimmy életét feldolgozó darabban! Majd ő betanítja."

hirdetés

A bejegyzés szerzője még azt is írta, hogy nem tudja, mit kompenzál Pintér Tibor "a drogokkal, a gyúrással és Zámbó Jimmyvel, de az biztos, hogy ha valaki olyan lányokat dönget folyamatosan, akiknek az életkora az övé felét sem éri el, annak a forrása nem a férfi-, hanem a gyermekkorban van."

Pintér Tibor visszavágott, és úgy döntött, hogy beperli a Tibi atya blogot.

"Rengeteg támadást kaptam az utóbbi időszakban, de a legtöbbre nem reagáltam és nem is indítottam pereket, pedig megtehettem volna. Talán ezért érezte úgy ez az arctalan blogger, hogy velem bármit meg lehet tenni, rólam bármit lehet büntetlenül állítani. Nos, hatalmasat tévedett és ennek a tévedésnek most meg is fizeti az árát, ezt garantálom!" -mondta a színész a Ripostnak.

Az ügyről most Puzsér Róbert is véleményt nyilvánított a Facebook-oldalán; azzal vezette fel a rövid posztot, hogy

"Tibi atya jogi háborúba keveredett az ország legnárcisztikusabb csődörével, a kőbányai kentaurral, a rossz ízlés széles körben hírhedt helytartójával, Pintér Tiborral."

Puzsér így folytatja:

"A Jimmy-musical megálmodója azt sérelmezi, hogy a tisztelendő úr kokainistának nevezte őt. Úgy vélem, a lovasszínész félreérti a tisztelendő szavait:

az atya nem vádol, hanem mentséget keres – nyilvánvaló, hogy a kokainizmus az egyetlen mentő körülmény arra, amit Pintér előad.

Ha nem kokain hatása alatt teszi, démon szállta meg. Ha Pintér Tibor nem kokainista, ne pereskedjen, hanem sürgősen kérje a tisztelendő atya segítségét, aki gyakorlott ördögűző."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk