hirdetés

SZTÁRVILÁG

Puzsér Szabó Zsófi válásáról: „Csak engem zavart, ahogy a nagy boldogságával körbehaknizta a bulvármédiát?”

A kritikus szerint visszataszító, hogy Zsófi és férje nemrég még folyamatosan arról beszéltek, milyen is egy jól működő párkapcsolat, most viszont már csak szűkszavúan nyilatkoznak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. február 09.

hirdetés

Mint azt január végén megírtuk, Szabó Zsófi az RTL Reggeli adásában jelentette be, hogy 5 évvel álomesküvőjük után válnak férjével, Kis Zsolttal.

"Nekünk egy nagyon intenzív hat évünk volt együtt. Amikor az ember küzd és küzd azért, ami nem működik, akkor abban egy idő után elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem tudtam hozzá. Hiába szereted a másikat, ez egy idő után kiütközik" – fogalmazott akkor a műsorvezető.

A témát a bulvártól teljesen elzárkózó és mások hasonló szerepléseit is rendszeresen kritizáló Puzsér Róbert sem hagyta szó nélkül.

„Csak engem zavart az, ahogy Szabó Zsófia az elképesztően nagy boldogságával körbehaknizta a bulvármédiát, és mindenkinek elmagyarázta, milyen is egy jól működő párkapcsolat, ahol minden pillanatban szeretet, bizalom, vágy és szenvedély veszi őt körül, s ahol választottjával mámorosan lovagolnak a naplementébe? Aztán elválnak. Már nem olyan bőbeszédűek, hisz mégiscsak a magánéletükről van szó. Kinek mi köze hozzá?”

– fogalmazott a kritikus, majd azt is kifejtette, mi a problémája a fentiekkel:

hirdetés
„Szabó Zsófia egy ünnepelt celebritás: döntései emberek százezreinek képeznek példát és referenciát. Szabó Zsófia és partnere előadták a tökéletes párkapcsolatot, hogy mindenki rosszul érezze magát, akinek problémái vannak otthon, aki az élete társával feszült vitákat folytat, hisz íme a példa arra, hogy lehet ezt másképp is csinálni! Majd elválnak, hiszen ezt nem lehet másképp csinálni”

– írta a Hírklikken.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk