SZTÁRVILÁG

Puzsér Róbert Varga Viktornak: „Te vagy a jazz-tanszak szégyene, aki csillámos fenékfotót villant”


Link másolása

"Nekem nincs közlendőm, én csak szerettem volna elmondani, hogy egyszerűen, amiket állítasz rólam, azok mind hamis állítások, és igazoltan hamisak, tehát egyszerűen nem lehet ilyet egy emberrel csinálni, mert aztán látod, hogy mi lesz a vége. Én Varga Viktor vagyok, aki egy egészen másik szinten rezeg ebben a világban. (...) Én biztos, hogy nem szeretnék neked börtönbüntetést, mert én nem vagyok egy ilyen ember, viszont láthatod, hogy hova jutsz ezzel a negatívsággal, ezzel a rágalmazással"

- mondja Varga Viktor.

"El vagyok ragadtatva, annyira jó, hogy..." - próbál válaszolni Puzsér, de Varga Viktor közbeszól: "Nem kell, hogy elragadtatva legyél, csak én is beleszállhatnék például ebbe az ügybe, de én nem fogok".

"De csináljad, hát Viktor, ez egy jogállam, neked ehhez jogod van. Rángass a bíróság elé, ha úgy érzed" - felel Puzsér, közben halkan hallani, ahogy az énekes válaszol: "De nem akarom!

A kritikus ezután visszakérdez, hogy Varga Viktor hálát vár-e azért, amiért ezeket a dolgokat nem teszi meg, mire Varga Viktor azt mondja, hogy egyáltalán nem.

"Én annyit szeretnék, hogyha velem példálózol, vagy engem mustrálsz, vagy rólam beszélsz olyanokat, amik nem igazak, akkor annak legyen alapja, annak nézz utána. Az a legrosszabb kritikus a világon, aki nem néz utána az alanyának, hát az mennyire hülyeség"

- kontrázik Varga Viktor, aki aztán Puzsér műsorvezetőtársába is beleszáll.

Végül újra azon vitáznak, hogy miért telefonon beszélik meg ezt konfliktust.

Varga Viktor aztán azt kéri Puzséréktól, hogy menjenek végig a kritikus állításain, hogy megcáfolhassa azokat, amik szerinte nem igazak. Példaként említi, hogy Puzsér szerint soha nem írt szöveget, mire felsorolja, mennyit tanult azért, hogy idáig eljusson.

"Tulajdonképpen te vagy a jazz-tanszak szégyene, aki csillámos fenékfotót villantasz a Borsnak"

- fogalmaz Puzsér, majd megpróbálják kivesézni a korábbi állításaikat. Varga Viktor pedig próbálja megcáfolni Puzsérék állításait.

Vita Varga Viktorral, pozitív és negatív attitűd, Punnany Massif: Élvezd [ÖM #277]

null


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk