hirdetés

SZTÁRVILÁG

"A gyermek érdeke az utolsó" – Puzsér Róbert rendesen kiosztotta Hódi Pamelát és Berki Krisztiánt

A szókimondó kritikus aggódik a nemrég szakított pár kislányáért, mert szerinte a szülők nem megfelelően nevelik őt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. március 05.

hirdetés

Hódi Pamela és Berki Krisztián pár hónapja ért véget, de azóta sem nyugodnak le a kedélyek.

Bár mindketten párt találtak azóta, egyelőre csak Berki vállalta fel új kedvesét, ráadásul olyan elánnal nyilatkozik arról, hogy életében először most szerelmes, hogy ezt persze expárja sem hagyhatja szó nélkül. Így hát megy az adok kapok az egykori sztárpár között, amihez ezúttal Puzsér Róbertnek is volt egy-két megjegyzése.

A kritikus a Facebook-oldalán írt bejegyzésében nem rejtette véka alá, hogy nincs jó véleménnyel sem Pameláról, sem Krisztiánról, de az zavarja a legjobban, hogy közös gyerekükből, Natasából „bazári látványosságot gyártanak” azzal, hogy naponta posztolnak róla közösségi oldalaikon. A nem megfelelő nevelés miatt nem is jósol szép jövőt a kislánynak, de még a szüleinek sem, akit egyáltalán nem kímélt a posztban.

"Hódi Pamela úgy lett híres ember, hogy összejött a közismert félbűnözővel, Berki Krisztiánnal. A vasalt heréjű vállalkozó, testépítő és tévéműsorvezető teljesítménynélküliségével és gátlástalanságával az elmúlt évtizedben a prolik országos ikonjává vált. A filléres bölcsességekkel házaló proteinsámán skalpja áhított talizmán a celebnők és egyéb aranyásók körében, Hódi Pamela pedig nemcsak bezsákolta a semmirekellő prolihisztort, de gyereket is szült neki. A címzetes senki cserébe őt is címzetes senkivé tette: az ostoba nőszemély végre egy igazán hitvány valóságshow szereplőjeként tündökölhetett milliók nappalijában.

A gerlepár közös gyermekét a második trimeszter első percétől tudatosan használja mint ellenállhatatlan cukiságot, menő kiegészítőt és elsőrangú lájkmágnest – módszeresen fosztják meg a gyermekkorától, bazári látványosságot gyártanak belőle, naponta rángatják fel a facebookra és az instagramra, hogy vele demonstrálják a csodás életüket, anyaságukat-apaságukat, és vessék kislányuk digitális gyermekkorát pedofil felhasználók ezrei elé.

hirdetés

Legújabb húzásuk minden korábbinál förtelmesebb: két pucérkodás és három termékelhelyezés közt a kislány felügyeletéről zajló vitákból izgalmas internet-reality készül. Nyilvánvaló, hogy a gyermek érdeke az utolsó – ha ők nevelik fel Berki Natáliát, tizenhat évesen már celebbulikban mutogatja majd az implatántumokat a szájában, a mellében meg a seggében, tizenkilenc évesen a VV-villába költözik, és huszonkét évesen már tele lesz a bulvársajtó a drogproblémáival. Berki Krisztián ekkor szabadul harmadszor sorozatos gazdasági bűncselekményei nyomán, Hódi Pamela pedig műfogsorragasztót reklámoz majd az instagram-oldalán, s szexi képein fonnyadt testével jelzi országnak-világnak, hogy a kokain és az amfetamin kitartó fogyasztása nem a tartós szépség záloga.

Nincs egy rokon vagy egy gyermekvédelmis, aki megmentené ezt a kislányt a szörnyeteg szüleitől?

Legalább annyit nem lehetne elérni, hogy ne mutogathassák a kiskorú gyermeküket százezreknek? Nem lehetne esetleg megvárni, hogy annyi idős legyen, amikor már képes önálló döntéseket hozni, és felelős módon rendelkezni az életével?"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Szikora Róbert: „Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa”

A zenész beszélt a családja múltjáról, a zenéről, a vallásról és a politikáról is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Szikora Róbert a Mandinernek adott interjúban beszélt a családjáról, az életéről, a zenéről és a politikáról is.

A család múltjáról elárulta: "Az apai nagyapám kint volt a gulágon. Okos fiú volt, megtanult kicsit oroszul, és ő tolmácsolt a fogva tartók és a rabok között, így hat év múlva haza is került. Apám cserkész volt, keresztény, még idős korában, a kommunista rendszerben is rövid nadrágban járt. Mindig azt mondta, azért, mert a cserkészek nem fáznak. Ahol csak lehet, keresztbe tettek neki. Nálunk kint volt a falon a Nagy-Magyarország térkép, kisgyerekként már tudtam, miért írta azt József Attila, hogy nem, nem, soha!"

A lap megkérdezte a 66 éves zenészt arról is, hogy miért szokta Orbán Viktor miniszterelnököt dicsérni a nyilvánosság előtt.

"Római katolikus, vallásos ember vagyok. Magyar és hazaszerető. Meggyőződésem, a jó Isten keze van abban, hogy egy olyan korban élhetek, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy ilyen ember a vezetője, mint a miniszterelnök. Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni.

Sakkos példát hozva, Orbán Viktor hat lépéssel előrébb jár, mint a hazai liberálisok és baloldaliak, ráadásul velük ellentétben, van víziója. Ha ő nincs, ma itt lennének a migránsok. Nem kellenek a migránsok, van nekünk elég gondunk a baloldallal is" - válaszolta.

Ismerősei figyelmeztették, hogy ne politizáljon. Elmondása szerint "Vannak ismerőseim, akik azt mondták mostanában, „ne csináld Robi, ne állj bele a politikába, mert lefelezed a közönségedet". De szerinte "66 éves koromra engedtessék már meg, hogy kimondjam, amit gondolok!"

hirdetés

A hitéről is vallott a lapnak: "Kétségtelen, a siker tudja torzítani a személyiséget. Még kezdő zenész koromban a nagypapám mindig azt mondta nekem, kisfiam, ne legyél beképzelt. Pedig akkor kicsit az voltam, hiszen dobosként bármit eljátszottam és bárkit lejátszottam. Persze annyira sosem hajlottam el, hogy ne legyek tisztában vele, a képességeimet a jó Isten adta, és így annak is a lehetőséget, hogy sikeres ember legyek.

Én pedig sokszor lubickoltam a sikerben, de sosem felejtettem el a koncert előtt vagy után hálát adni mindezért az Istennek".

A zenész még most is aktívan dolgozik. Bevallása szerint: "az utóbbi hónapokban 15-20 számot írtam, két színpadi művön dolgozom. Szent Erzsébet története musical lesz... A másik musicalt pedig Gábor Zsazsa életéről írom". Ezen kívül ő lett az idén Magyarországon esedékes Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus arca, amely a keresztények nagy ünnepe.

Arról pedig, hogy elégedett-e, azt mondta: "Igen, a jó Isten kegyes volt hozzám, hiszen én csak egy rákospalotai kiscsávó vagyok, aki az apjára akart hasonlítani. Ezért lettem zenész, aki aztán hatalmas sikereket ért el a színpadon, akit Little Richard tüntetett ki, s aki a hírnöke lehet a keresztények nagy ünnepének. Kell ennél több?"

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Két évnyi házasság után válik Koncz Zsófia fideszes képviselő és férje

A Blikk információi szerint Koncz Zsófia és párja 2018-ban egy igazi álomesküvőn házasodott össze.
Címkép: MTI/Vajda János - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Két évnyi házasság után válik Koncz Zsófia fideszes képviselő és férje, Dávid - írta meg a Blikk egy neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva.

Koncz Zsófia tavaly októberben egy fontos választást nyert meg a Fidesznek. A motorbalesetben elhunyt édesapja, Koncz Ferenc képviselő után ugyanis a kormánypárt őt indította a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben tartott időközi országgyűlési választáson, amelyen aztán ő kapta a legtöbb szavazatot.

A lap információi szerint Koncz Zsófia és férje 2018 áprilisában házasodtak össze Szerencsen. A pár igazi álomesküvőt tartott: napokra lefoglalták a szerencsi várat, hatalmas sátrat húztak fel, ötszáz fős vendégsereget hívtak, a várost pedig öt hintóval járta körül a család.

Két év házasság után azonban a válás mellett döntöttek. A lap információit Koncz Zsófia is megerősítette.

"Igen, a hír igaz – a házasság felbontásáról szóló döntésünket, hosszú utat bejárva, közösen, együttes akarattal hoztuk meg, minden kérdésben pedig vita nélkül állapodtunk meg. Az életünket – bár külön folytatjuk, mégis – egymást becsülve és továbbra is mindenben segítve kívánjuk mindezt tenni. Válásunk további részleteiről sem most, sem a későbbiekben nem kívánunk nyilatkozni, és arra szeretnénk kérni a sajtó munkatársait, hogy magánéletünk tiszteletben tartásával támogassanak bennünket. Köszönjük!"

- fogalmazott közleményében a fideszes képviselő.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Kucsera Gábornak újabb tetoválása lett, ám nem mindennapi mintát vállalt be

A kajakos kisfia rajzát tetováltatta magára, amin ketten, apa és fia állnak egymás mellett kézen fogva.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Kucsera Gábor testét eddig is nagyon sok tetoválás díszítette, de a napokban megint elment egy tetoválószalonba, amit követőivel is megosztott Instagram-storyjában.

Nemcsak egy, hanem két újabb tetoválást is beszerzett, először az egész lábát beborító mintákat egészítették ki, majd ezt követte egy másik tetkó, ami igazán aranyosra sikeredett.

A karjára kisfia, Beni rajzát varratta fel, ami őt és a kisfiút ábrázolja kézen fogva. Felettük pedig ez olvasható: "Beni és apa".

A világbajnok kajakozóról köztudott, hogy nagyon jó és szoros kapcsolatban van gyerekeivel, így azért nem olyan meglepő tőle ez a nagyon kedves szülői gesztus.

Forrás: Blikk

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Galambos Lajos: „Jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól”

A zenész is elkapta a koronavírust, ezért most ideiglenesen Budapestre költözött, hogy megóvja a családját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Galambos Lajos is elkapta a koronavírust, erre hivatkozva nem jelent meg hétfő reggel a Budaörsi Járásbíróságon.

A zenész a Blikknek elmondta, hogy nagyon megijedt, amikor tapasztalta magán a fertőzés tüneteit. Először hőemelkedése volt, majd lázas lett, és a végtagjai is zsibbadtak. Vasárnap pozitív lett a gyorstesztje, ezért egy PCR-tesztet is elvégeztetett, ennek még nem érkezett meg az eredménye.

Ügyvédje szerint Lagzi Lajcsit megviseli a betegség, ráadásul a családjáért is nagyon aggódik. Felesége, Boglárka különösen veszélyeztetett a koronavírus szempontjából, hiszen tüdőbeteg. A zenész ezért a biztonság kedvéért ideiglenesen elköltözött otthonról.

"A családom jól van, de távol tartom magam tőlük, nem akarom bajba hozni a szeretteimet, vagy adott esetben megfertőzni őket, főleg a feleségemet nem, aggódom érte. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm. Szerencsére alapvetően minden rendben, de meg vagyok zavarodva. Az biztos, hogy jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól, hiszen ez a felelősségteljes viselkedés, hogy óvom őket"

- mondta Galambos Lajos.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: