hirdetés

SZTÁRVILÁG

Puzsér Róbert durván nekiment Majkának a Curtis-ügy miatt

Szerinte ilyen elvetemült aljasságra még nem volt példa a szórakoztatóipar történetében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 24.

hirdetés

Napok óta Majka és Curtis szakításától hangos a sajtó: mint azt megírtuk, Majka a SZIN-en tartott koncertje elején jelentette be, hogy megszakítja a munkakapcsolatot társával, mivel az teljesen a kokain rabjává vált, így el kell engednie a kezét.

Az esetről a neten rengetegen elmondták a véleményüket, mindkét oldal mellett kiállva. Nemrég a fideszes politikus, Deutsch Tamás is megszólalt, egyértelműen kiállva Majka mellett.

Puzsér Róbert véleményére sem kellett sokat várni: a megmondóember most is megszokott stílusában foglalt állást a Facebookon, de ő már közel sincs annyira elájulva az ózdi rapper cselekedetétől.

Íme a bejegyzés szó szerint:

"Minden második rock & roll formáció életében eljön a pillanat, amikor egyik tagot annyira bedarálja a szex és drogok által terhelt életforma, hogy a többiek kibasszák a bandából. Ilyen esetből a könnyűzene története több ezret tart számon – odamennek hozzá, és azt mondják: „Haver, mostantól vége. Emberileg szar alak vagy, szakmailag rég árnyéka önmagadnak – nem tudunk számítani rád. Úgy döntöttünk, hogy elválnak útjaink. Ne neheztelj! Nekünk így lesz a legjobb.”

hirdetés

Olyan eset, hogy egy banda tagjai egy koncerten bemószerolják a haverjukat rajongók ezrei meg a rendőrség előtt, mert az drogozik, még nem fordult elő a szórakoztatóipar komplett történetében.

Arra az elvetemült aljasságra, hogy a haverodra ráküldd a hatóságot, mert épp nem alkalmas arra, hogy haknizz vele, a mai napig kellett várni – és jött Majka, az ózdi hős, a drog elleni harc apostola, a cserbenhagyott barát, hogy a poptörténet lapjaira jellemtelenségből és árulásból új fejezetet írjon. A kilencvenes években mindenki táncolt – de hogy bárki ilyen nyilvánosan döfje hátba a tulajdon testvérét, arra 2018 második feléig kellett várni.

Most a teljes hazai nyilvánosság körbeszopkodja Majkát: tőle láthatóan bármi belefér. Neki nemcsak az Ezek megőrültek! meg a Való Világ, de ez a példátlanul alávaló árulás is jól áll – a közvéleménynek semmi kifogása Majka gyalázatos húzása ellen. Mert szegénynek milyen nehéz lehetett – hisz Curtis veszélyeztette a megélhetését! Curtis – Majkáét?! Na persze! S erre az a válasz, hogy nyilvánosan teleokádja a médiát, és feljelenti a haverját?! Mert különben találgatnának azt emberek? És ha találgatnak? Mit fáj az Majkának? Lehet, hogy ebbe ő ma még belehal?

Majka bosszút állt: nemtelen, aljas módon megszégyenítette és meghurcolta Curtist, akinek a popkarrierjét köszönheti, azt ugyanis nem nyelte le, hogy Majka papánál erősebb legyen a kokain.

Nyomasztó látlelet az ország morális állapotáról, hogy ez az önimádó vamzer most megdicsőül. Mintha Az ötödik pecsét végén az képezné a katarzist, hogy Keszei Károly művészi fényképész milyen bátran feljelenti a vendéglátóit. Csakhogy Keszei Károlyra mindenki köp – az író, az olvasó, a rendező és a néző egyaránt. Majka, az Istennek tetsző életet élő popsztár és családapa megdicsőül: még jó, hogy feljelentette – hisz a rohadék Curtis drogozott!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk