/sztarvilag/pszichiatriai-vizsgalatra-ment-alekosz-de-megremult-a-diagnozistol-szemelyisegzavarral-kuzd/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Pszichiátriai vizsgálatra ment Alekosz, de megrémült a diagnózistól - személyiségzavarral küzd

Az lett volna a célja, hogy bebizonyítsa: nincs mentális problémája, de erre az eredményre nem számított.
hirdetés

Mentális zavarokkal küzd a ValóVilág 4. szériájának győztese, Alekosz, aki követői tanácsára ment el a pszichiátriára, hogy kivizsgálják. Az lett volna a célja, hogy bebizonyítsa: nincs mentális problémája, de egy kissé megrémült az eredménytől, amire, úgy tűnik, nem számított.

"Elég sokáig vizsgáltak, több mint két órát voltam bent. Több pszichiáter is bejött, sok kérdést tettek fel", mesélt a Blikknek a vizsgálat részleteiről. Kiderült, hogy kérdezték a gyerekkoráról és a nőkkel való viszonyáról is. A következő alkalommal az ideggyógyászatra kell mennie.

"Az elsődleges diagnózis szerint személyiségzavarral küzdök, irritábilis a viselkedésem, illetve hiányzik a betegségtudatom. Ezek szerint tehát baj van, ezért – ha kell – befekszem akár több napra is"

– nyilatkozta a lapnak.

Az üggyel kapcsolatban a Blikk megkérdezett egy klinikai szakpszichológust és pszichoterapeutát. Makai Gábor az Alekosszal kapcsolatos információk alapján azt mondja, ha valóban személyiségzavarról van szó, kizárólag a gyógyszeres kezelés nem elegendő, pszichoterápián is részt kell vennie, hogy meggyógyuljon.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk