hirdetés

SZTÁRVILÁG

"Senki sem szeret szembesülni az igazsággal" - Pirner Alma megmagyarázta, miért ekézte a túlsúlyos embereket

Azt mondja, botrányos blogbejegyzésével csak a magyarok egészségéért aggódott, és sokan szándékosan értették félre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 23.

hirdetés

Mi is beszámoltunk Pirner Alma rúdtáncos – most blogger – nagy vihart kavart bejegyzéséről, amelyben "vizuális környezetszennyezésnek" nevezte az elhízott embereket. Sőt, azt is nehezményezte, hogy a strandon nem tud úgy fotót készíteni a családjáról, hogy ne lógna bele egy elhízott "bálnácska" vagy "rozmárka".

A dologból lett is botrány, Alma kapott hideget-meleget a kommentelőktől és a médiában, ezért egy újabb blogbejegyzésében reagált. A címe: "Mindenki csak azt látja, amit látni akar!"

A rúdtáncosnő szerint szándékosan értették félre, mert az emberek egyszerűen nem szeretnek szembesülni az igazsággal. Szerinte a provokatív stílus, amit használt, csak azt a célt szolgálta, hogy felhívja a figyelmet arra a tényre, miszerint az elhízott emberek országa vagyunk.

"A buszról például leszállíthatják azt, aki ápolatlan, vagy vizet mer adni a gyerekének (mert erre is van szabály), de arra a szülőre senki sem szólhat egy szót sem, aki a 65 kilós negyedikes gyerekét tömi a gyorsétkezdében, mert nincs kedve főzni, és ő maga is elhízott???

– írta posztjában.

hirdetés

Miért vagyunk ezzel kapcsolatban ilyen "megértőek"? Mert minden második ember elhízott, és ma már ez az átlag itthon? Mert ha a szomszéd, meg a barátnőm is úgy néz ki mint én akkor minek erőltessem magam?

Végül azzal zárja, hogy ő azokhoz az emberekhez szól, programjaival, írásaival azokon akar segíteni, akik változtatni akarnak és minőségibb életet szeretnének élni:

"Cselekedni kell! Nem kifogásokat keresni."

Azért a bizonyos 2 szóért - valószínűleg a bálnácskára és a rozmárkára gondolt - egyébként elnézést kért.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk