SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Paulina: Napokig nem tudtam aludni a boldogságtól, amikor láttam, mennyien szeretik a dalomat

Az X-Faktor versenyzőjének első saját dala óriási siker lett. Az első élő show-ban is saját szerzeménnyel lépett fel, de ez már nem nyerte el az összes mentor tetszését.

Link másolása

Kocsis Paulina azon versenyzők közé tartozik az X-Faktorban, akiket már a válogatón egy saját dallal ismert meg a közönség. Az Ajándék című szerzeménye rögtön elnyerte a mentorok tetszését, tovább is jutott vele a táborba, végül pedig egészen az élő show-ig menetelt.

Paulina dala azóta meg is jelent, és hatalmas sikere lett.

“Egyáltalán nem számítottam arra, hogy ennek a dalnak ekkora sikere lesz. Mivel én már nagyon sokszor énekeltem, hallottam, ezért nem találtam annyira különlegesnek és jónak, mint ahogy ezt az emberek leírják. Napokig nem tudtam aludni a boldogságtól, amikor láttam, hogy mennyien szeretik ezt a dalt”

- mondta Paulina a Szeretlek Magyarországnak.

PAULINA: Ajándék

Az énekes az első élő show-ban is egy saját dalt adott elő. A Kik lehetnénk mi? című szerzeménye nem nyerte el az összes mentor tetszését. ByeAlex például azt mondta: “szerintem ez egy gyenge dal volt, egy gyenge dalt viszont nagyon nehéz jól előadni”.

Az értékeléskor Csobot Adél is arról beszélt, hogy bár Paulina az egyik kedvence a mezőnyben, azt érezte, a versenyző nem tudja átadni a dalt.

ByeAlex Paulinának: „Ez egy gyenge dal volt”

Paulina a szombati műsor után lapunknak azt mondta, a stúdió közönsége nem teljesen értett egyet a mentorokkal.

“Nem akarom túl képzelni. Azok, akik bent ültek a stúdióban próbáltak nyugtatni, hogy ők jónak hallottak. Ez persze nem azt jelenti, hogy számomra nem a mentorok véleménye a legfontosabb. Sok oka lehet annak, hogy ez most nem úgy sikerült, de mindenkinek van rossz napja, ez a mai most valószínűleg nekem is az volt”

- fogalmazott a versenyző, akit végül a kritikák ellenére a mentorok leültettek az egyik székre, és a műsor végéig nem is kellett felállnia, így biztos továbbjutóként került be a második élő show-ba.

PAULINA: Kik lehetnénk mi?

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: