/sztarvilag/paul-walker-halala-elotti-utolso-orai/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Édesanyja elárulta, mit csinált Paul Walker a halála előtti órákban

Kiderült, hogy a tragikus balesetben meghalt színész késésben volt a jótékonysági rendezvényről, amelyről végül soha nem tért haza.
hirdetés

Mint megírtuk, dokumentumfilm készült Paul Walker életéről, aki 5 éve egy tragikus autóbalesetben halt meg. Hozzátartozói szerették volna, ha a színészt nem csak a filmszerepei alapján ítélnének meg, de emberként is jobban megismernék, ezért döntöttek úgy, hogy nagyobb betekintést nyújtanak Walker magánéletébe.

Ennek aprópóján édesanyja is elárult néhány eddig nem hallott titkot fia életének utolsó óráiról.

Cheryl elmondta, hogy a jótékonysági rendezvény előtt, amire Paul hivatalos volt, együtt beszélgettek ők ketten és Walker lánya, Meadow a karácsonyfa-vásárlásról. Annyira elmerültek a témában, hogy a színész elfelejtette, hogy neki máshol van jelenése.

"Jót beszélgettünk, ő pedig el is feledkezett erről az eseményről. Aztán kapott egy üzenetet, és felkiáltott: 'Ó a fenébe, nekem már máshol kellene lennem'"

- mondta a People magazinnak.

hirdetés

Mint kiderült, ez volt az utolsó beszélgetés anya és fia, illetve apa és lánya között.

"Szerintem sokan azt gondolják, 'Ó, ő is csak egy filmsztár volt, aki meghalt egy autóbalesetben.' De benne sokkal több volt még. Egy csodálatos ember volt"

- mondta az édesanyja.

Halála óta a családtagok minden év szeptember 12-én, Paul születésnapján kimennek a Walker kedvenc szörfhelyére, ahol napraforgót dobnak az óceánba. De a rajongók sem feledkeznek meg a színészről.

"A világ minden tájáról kaptam levelet ismeretlen emberektől, akik azt írták, Paul megváltoztatta az életüket. Ez egy igazi áldás. Pault sosem fogjuk elfelejteni."

A Halálos iramban sztárjáról készült "I Am Paul Walker" című dokumentumfilmben a testvérek is megszólalnak. Öccse, Cody szerint Paul mindig is "egy nagy gyerek" volt, míg a húga a sebesség iránti szenvedélyében osztozott vele.

"Szeretett gyorsan menni. Amikor már elég idős voltam ahhoz, hogy felüljek mögé a játékmotorra, én is vele tartottam. Életem legjobb száguldásai voltak" - mesélte Ashlie Walker.

A filmet először az amerikai Paramount Network csatornán sugározzák augusztus 11-én.

Forrás: Mirror


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk