SZTÁRVILÁG

Pataki Zita: „Minden erkölcsi szabályrendszeremet át kellett lépnem azzal, hogy bikiniben táncoltam a fiúk előtt”

Férjével, Szárnyas Attilával másodikok lettek az idei Nyerő Párosban. A meteorológiai hírszerkesztő régóta látható a képernyőn, de showműsorban most szerepelt először. Arról kérdeztük, miért döntöttek úgy, hogy bevállalják a műsort, de mesélt a nehezebb pillanatokról és a megélt konfliktusokról is.

Link másolása

Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila egészen a második helyig jutott az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában, pedig egyszer ki is estek a játékból, de miután visszatérhettek, szinte mindig az élen álltak. A meteorológiai hírszerkesztőt már régóta láthatjuk a képernyőn, showműsorban azonban még nem szerepelt. Most többek között arról beszélgettünk, miért döntöttek úgy, hogy mégis bevállalják a Nyerő Párost, de Zita mesélt a nehezebb pillanatokról, és arról is, milyen volt pont Kamarás Norbiékkal ülni a döntőben, akiknek már a műsor eleje óta azt mondták: olyan, mintha a fiatalkori önmagukat látnák bennük.

- A képernyőn már régóta láthatunk téged, de showműsorban eddig még nem szerepeltél. Miért döntöttetek úgy, hogy ezt elvállaljátok?

- 24 éve dolgozom a televíziónál, és ezalatt soha egyetlen showműsorban sem szerepeltem. Viszont ez a műsor mindkettőnknek nagyon tetszett, az előző évadok alkalmával is szurkoltunk a pároknak. Úgy voltam vele, hogy ha kipróbálok egy showműsort, akkor az csak a Nyerő Páros lesz, ebben pedig Ati is támogatott. És már vágytam is erre, így kipipálhattam egy dolgot a bakancslistámon. Tudtam, hogy lesznek nehéz feladatok, viszont azt gondoltam, hogy nagy baj nem lehet, hiszen elég aktívan éljük az életünket. Mindemellett pedig a műsor témája a párkapcsolat, tudtam, hogy közöttünk nincs probléma, teljes harmóniában élünk, ezt pedig mikor máskor tehetnénk mérlegre, ha nem akkor, amikor nyugalom van körülöttünk?

- Mit szóltatok a többi párhoz?

- Próbáltunk találgatni, hogy kik lehetnek majd ott, de számunkra is csak akkor derült ki minden, amikor az összes pár megérkezett a villába. Az már elsőre lejött, hogy alig ismerek valakit, és, hogy nagyon sok a fiatal. Az értékrendünk egyébként Somfai Petiékkel egyezett meg a leginkább, de ők is jóval fiatalabbak nálunk.

Érdekes volt, amikor rájöttem, hogy én vagyok a legidősebb, ezért is mondtam, hogy rám küldték a sok szépségkirálynőt. Bár én ezt humornak szántam, de sokan nem értették.

- Nektek nem igazán voltak nagy konfliktusaitok a többiekkel. Viszont pont a modellkedéssel kapcsolatban volt olyan kijelentésed, amivel megbántottál néhány lányt. Aznap, amikor a fiúk előtt, bikiniben, a zuhany alatt kellett előadnotok egy dalt, tarthattatok egy csajos estét. Itt hangzott el az a bizonyos árucikkes mondat is, ami a lányoknak rosszul esett.

- Nálam az a nap volt a teljes mélypont.

Számomra ez egy nagyon nehéz feladat volt, hiszen minden erkölcsi szabályrendszeremet át kellett lépnem azzal, hogy bikiniben táncoltam a fiúk előtt. Magamban is csalódtam, mert korábban azt gondoltam, hogy ha jönne egy ilyen feladat, akkor arra nemet mondanék, de nem tettem, mert az volt bennem, hogy ez egy játék.

Este, amikor leültünk beszélgetni, nekem nagyon fájt, hogy az önbizalomhiány miatt magasztalnak valakit, mert megugrott egy ilyen szituációt. Holott az önbizalomhiány fejleszthető, ez nem egy állandó tényező, az erkölcsi viselkedési rendszert viszont nem lehet fejleszteni.

Az árucikk kifejezést pedig nem konkrétan rájuk használtam, azt mondtam, hogy ha egy modell kilép a kifutóra, olyan a teste, mint egy árucikk, a munkája során használja. Ezért számukra ezt a feladatot egyszerűbb megugrani, szemben egy olyan nővel, akinek ez az erkölcsi viselkedési rendszerébe nem fér bele. Hangsúlyozom, semmi gond nincs azzal, hogy másnak ez belefér, nekem viszont nem.

És hiába magyaráztam a lányoknak, hogy számomra ez egy nagy dolog volt, mert ugyan nincs önbizalomhiányom, de átléptem az erkölcsi határaimat.

- Kulcsár Edinával is beszélgettem korábban, ő azt mondta, hogy számára az ötödik estén lezajlott beszélgetés volt a legnehezebb. Itt név nélkül lehetett kérdezni bárkitől, viszont a legtöbb kérdést ők kapták. Ebben a szituációban te is megszólaltál a kapcsolatukról, illetve volt is egy reggeli beszélgetésetek, amikor elmondtad nekik, hogy felszínesnek érzed őket. Láttam, hogy a kommentelők is többször írták azt rólad, hogy “kéretlen tanácsokat” adtál nekik. Erről mi a te álláspontod?

- Soha senkinek nem adtam kéretlen tanácsokat, ezt nagyon sokan félreértették. Ebben a helyzetben Edináék nem teljesen értették, hogy mi a problémájuk a többieknek, én ekkor elmondtam nekik, hogy haldoklik a kapcsolatuk. Egyébként ez ugyanazt jelenti, mint a válság szó, amit ők használtak. Viszont a halál emlegetésével szerettem volna érzékeltetni, hogy minden véges, egy kapcsolat is lehet véges, ezért lenne fontos, hogy mielőbb tegyenek érte.

Nem az volt a célom, hogy kéretlen tanácsokat adjak, vagy, hogy megbántsam, nem is használtam bántó szavakat, csak nagyon szenvedélyes voltam. Mert nekem a férjem a legfontosabb, és engem nem érdekelne semmi, ha a harmónia közöttünk megbomlana, szinte rögtön szakemberhez fordulnék.

- Utólag visszagondolva, csinálnál már valamit másképp?

- Nem, mert a szavaimat és a tetteimet sem bántam meg.

- Egyszer kiestetek a műsorból, viszont aztán visszatérhettetek, ráadásul utána szinte minden játékot megnyertetek. Holott a műsor elején nem mindig teljesítettetek olyan jól. Ez miért volt?

- Amikor visszamentünk, akkor már azt mondtam Atinak, hogy innentől csak játsszunk, és csak egymásra fókuszáljunk. Minden mást hárítottam. Az volt a cél, hogy élvezzük, hogy együtt lehetünk, és semmi más nem számított. Kizártunk mindent, és tényleg csak a játékokra figyeltünk, ennek aztán meg is lett az eredménye.

- Egészen a döntőig jutottatok, bár végül Kamarás Norbiék nyertek. Viszont érdekes, hogy pont velük ültetek ott a legvégén, akikről már a műsor eleje óta azt mondtátok, hogy olyan, mintha a fiatalkori önmagatokat látnátok bennük. Milyen volt így döntőbe kerülni Norbiékkal?

- Én már a második napon kimondtam, hogy Norbiék ugyanazt az utat járják, amit mi, és ez a szív útja. Ők maguk is elmondták, hogy nincs tétje a kapcsolatuknak, nincs házasság, gyerek, közös vagyon, egyszerűen csak szeretik egymást, mégis, amikor érezték, hogy valami nincs rendben, szakemberhez fordultak, és mertek segítséget kérni. Már akkor azt gondoltam, hogy ezért meg is érdemlik, hogy megnyerjék a versenyt.

Értékteremtő, hogy ilyen fiatalon rájöttek, ha akarnak valamit közösen az életben, akkor az a legfontosabb, hogy olyan közös nevezőn legyenek, ami egy élethosszig kitart, hogy a problémákat megpróbálják együtt megoldani. Ők ezt tökéletesen hozták. Azért gondolom, hogy olyanok, mint amilyenek mi voltunk fiatalon, mert Ati és én is ugyanígy gondoltuk. Norbiék megérdemelték a győzelmet.

Fotó: RTL Klub/Sallak Dóra

- Számotokra mit adott a Nyerő Páros?

- Az már eleve egy nagyon fantasztikus dolog, hogy Atival együtt lehettünk, közös élményeket gyűjthettünk. Én azt gondolom, hogy minden, amit együtt élünk át, összetart. Ettől a műsortól pedig olyan élményeket kaptunk, amiről lehet beszélgetni, ami már mindig a miénk marad, és ez a legfontosabb.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”