hirdetés

SZTÁRVILÁG

Pásztor Anna még mindig fél zaklatójától

A férfi egy éve szerelmével üldözi és fenyegeti az énekesnőt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 07.

hirdetés

Az Anna & the Barbies énekesnőjét, Pásztor Annát közel egy éve ostromolta szerelmes leveleivel az a férfi, aki augusztus elején felfegyverkezve, késsel ment a koncertjére. A biztonságiak észrevették, így nem történt semmi baj. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték ugyan, de novemberben kiengedhetik.

"Remélem, ez elegendő lesz ahhoz, hogy megváltozzon, talán még nem késő. Kérem a családját, a barátait, hogy karolják fel ezt az embert, mert nyilván figyelemre van szüksége. November elejéig lesz egy lélegzetvételnyi időnk, utána pedig születik majd egy bírósági döntés" - üzente közösségi oldalán Anna.

A énekesnő férje a Blikknek azt mondta: Anna attól tart, hogy a férfi megjelenik otthonuknál, amikor egyedül van otthon. "Bár nagyon bátor nő, és bármire képes lenne, ha a gyerekeit kell megvédenie, de félti őket, és fizikailag jóval gyengébb az illetőnél" - tette hozzá.

A zaklató ügyvédje azt mondta a Blikknek: még nem tudott vele beszélni, így nem tudja, hogy szeretne-e fellebbezni előzetes letartóztatása meghosszabbítása ellen.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk