SZTÁRVILÁG

Osváth Zsolt: „A politikai szerepvállalásomat ebben a formájában a mai naptól befejezem”

A youtuber megsemmisült az újabb Fidesz-kétharmad után. Azt mondja, bár nagyon szereti Magyarországot, fontos számára a hazája, párjával most mégis elkezdik tervezni a külföldi életüket.

Link másolása

Osváth Zsolt hónapokon át segítette az ellenzék munkáját, mint mondja meggyőződésből és hitből. Zsolt az ellenzéki előválasztáskor az összes jelöltet meghívta a műsorába, majd egy napjukat is végigkövette, Márki-Zay Péter pedig még a választás előtti hetekben is interjút adott neki.

Miután kiderült, hogy a Fidesz újból kétharmaddal nyert, Instagram-oldalán azt írta, megsemmisült, és türelmet kér. Hétfőn azonban egy videóval jelentkezett, amelyben elmondta, személyes kudarcként is tekint az ellenzék vereségére.

"Azért semmisültem meg, mert én ebben a dologban hittem. Igyekeztem a legjobb tudásom szerint segíteni ezt, éppen ezért egy személyes kudarcként is megélem. Ezt szívből csináltam, meggyőződésből. Nem tudtak volna annyit fizetni, hogy én olyat csináljak, amivel nem értek egyet. Én ebben hittem"

- fogalmazott a youtuber, aki azt is hozzátette két héttel ezelőtt tudta, hogy az ellenzék elbukta a választást, múlt héten viszont ismét felcsillant benne a remény.

"Elhittem, hogy nemcsak kicsit kap ki az ellenzék, hanem elhittem, hogy győzhetünk, és ezzel szemben lett a Fidesznek egy kétharmada"

- mondja Zsolt.

Azt is megjegyezte, nem tudja, melyik fáj jobban számára, hogy a Fidesznek kétharmada lett, vagy, hogy a Mi Hazánk Mozgalom bejutott a parlamentbe.

Zsolt elmondta, mérhetetlenül csalódott, lassan két napja nem evett, a könnyei már elfogytak. A YouTuber elmondja, hogy nagyon szereti Magyarországot, fontos számára a hazája, párjával mégis elkezdték tervezni a külföldi életüket.

"Undorral és rosszulléttel tervezzük a külhoni létünket. Viszont muszáj lennie egy B-tervnek. Nem azt mondom, hogy holnap csomagolunk és elmegyünk, hanem azt mondom, amit eddig is: ha itt nem lehet olyan életem, amilyet én egyszer elterveztem magamnak a szerelmemmel, a gyerekemmel, a családommal, akkor ezt az álmunkat külföldön váltjuk valóra. Most életbe lépett a B-terv, hogy elkezdjünk kifele kacsintgatni"

- fogalmazott Zsolt, aki azt mondja, nem akarja megvárni, amíg jön egy törvény, és már nem beszélhet szabadon a YouTube-on, hogy olyan módon ellehetetlenítsék, ami nemcsak anyagilag, hanem mentálisan is tönkreteszi.

A YouTuber azt is hangsúlyozta, ameddig tud, marad Magyarországon, és mindenkit arra bíztat, hogy már csak az utolsó pillanatban szálljon fel a repülőre.

"Mert ha mi is elmegyünk, akkor ez a pici remény is elmegy ebből az országból, ami még egyszer változást hozhat"

- mondja.

Zsolt azt is közölte, hogy visszalép a politikai szerepvállalástól.

"Én azt gondolom, hogy a politikai szerepvállalásomat ebben a formájában a mai naptól befejezem"

- fogalmazott, majd hozzátette: letörli a csatornájáról azokat a videókat, amelyekben politikai véleményt fogalmazott meg.

Megjegyezte, az emberi jogok mellett továbbra is ki fog állni, ezekben a témákban a jövőben is meg fog szólalni, és a szíve mindig ellenzéki marad.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk