SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Osváth Zsolt: „A politikai szerepvállalásomat ebben a formájában a mai naptól befejezem”

A youtuber megsemmisült az újabb Fidesz-kétharmad után. Azt mondja, bár nagyon szereti Magyarországot, fontos számára a hazája, párjával most mégis elkezdik tervezni a külföldi életüket.

Link másolása

Osváth Zsolt hónapokon át segítette az ellenzék munkáját, mint mondja meggyőződésből és hitből. Zsolt az ellenzéki előválasztáskor az összes jelöltet meghívta a műsorába, majd egy napjukat is végigkövette, Márki-Zay Péter pedig még a választás előtti hetekben is interjút adott neki.

Miután kiderült, hogy a Fidesz újból kétharmaddal nyert, Instagram-oldalán azt írta, megsemmisült, és türelmet kér. Hétfőn azonban egy videóval jelentkezett, amelyben elmondta, személyes kudarcként is tekint az ellenzék vereségére.

"Azért semmisültem meg, mert én ebben a dologban hittem. Igyekeztem a legjobb tudásom szerint segíteni ezt, éppen ezért egy személyes kudarcként is megélem. Ezt szívből csináltam, meggyőződésből. Nem tudtak volna annyit fizetni, hogy én olyat csináljak, amivel nem értek egyet. Én ebben hittem"

- fogalmazott a youtuber, aki azt is hozzátette két héttel ezelőtt tudta, hogy az ellenzék elbukta a választást, múlt héten viszont ismét felcsillant benne a remény.

"Elhittem, hogy nemcsak kicsit kap ki az ellenzék, hanem elhittem, hogy győzhetünk, és ezzel szemben lett a Fidesznek egy kétharmada"

- mondja Zsolt.

Azt is megjegyezte, nem tudja, melyik fáj jobban számára, hogy a Fidesznek kétharmada lett, vagy, hogy a Mi Hazánk Mozgalom bejutott a parlamentbe.

Zsolt elmondta, mérhetetlenül csalódott, lassan két napja nem evett, a könnyei már elfogytak. A YouTuber elmondja, hogy nagyon szereti Magyarországot, fontos számára a hazája, párjával mégis elkezdték tervezni a külföldi életüket.

"Undorral és rosszulléttel tervezzük a külhoni létünket. Viszont muszáj lennie egy B-tervnek. Nem azt mondom, hogy holnap csomagolunk és elmegyünk, hanem azt mondom, amit eddig is: ha itt nem lehet olyan életem, amilyet én egyszer elterveztem magamnak a szerelmemmel, a gyerekemmel, a családommal, akkor ezt az álmunkat külföldön váltjuk valóra. Most életbe lépett a B-terv, hogy elkezdjünk kifele kacsintgatni"

- fogalmazott Zsolt, aki azt mondja, nem akarja megvárni, amíg jön egy törvény, és már nem beszélhet szabadon a YouTube-on, hogy olyan módon ellehetetlenítsék, ami nemcsak anyagilag, hanem mentálisan is tönkreteszi.

A YouTuber azt is hangsúlyozta, ameddig tud, marad Magyarországon, és mindenkit arra bíztat, hogy már csak az utolsó pillanatban szálljon fel a repülőre.

"Mert ha mi is elmegyünk, akkor ez a pici remény is elmegy ebből az országból, ami még egyszer változást hozhat"

- mondja.

Zsolt azt is közölte, hogy visszalép a politikai szerepvállalástól.

"Én azt gondolom, hogy a politikai szerepvállalásomat ebben a formájában a mai naptól befejezem"

- fogalmazott, majd hozzátette: letörli a csatornájáról azokat a videókat, amelyekben politikai véleményt fogalmazott meg.

Megjegyezte, az emberi jogok mellett továbbra is ki fog állni, ezekben a témákban a jövőben is meg fog szólalni, és a szíve mindig ellenzéki marad.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: