/sztarvilag/orvosok-vigyaznak-arnold-schwarzeneggerre-amig-magyarorszagon-forgat/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Orvosok vigyáznak Arnold Schwarzeneggerre, amíg Magyarországon forgat

Bizonygatja, hogy jól van, de a stáb nagyon félti őt.
hirdetés

A híres Arnold Schwarzenegger napokban hazánkba érkezik, hiszen itt fogják forgatni a Terminátor legújabb részét, az Origo Filmstúdióban. A Bors információi szerint a sztár kiemelt figyelmet fog kapni, hiszen nemrég életmentő műtétet hajtottak rajta vége. Arnold már ébredésekor is hozta a formáját, folyamatosan bizonygatja, hogy jól van, még edzeni is eljár, azonban az egyik filmes szerint ez nem elég.

"Hiába üzeni, hogy na­ponta edz a konditeremben, nem jelent semmit. Ebben az állapotban aligha vállalhat komoly akciójelenetet. Minimális igénybevételnek fogják kitenni, a többit dublőrökkel, kaszkadőrökkel és komputeranimációval fogják megoldani."

Spanyolországból érkezik a stáb, ott már leforgatták a szükséges jeleneteket. Elvileg fővárosunk, Budapest is szerepel a forgatókönyvben, ezért is érkezett ide a csapat. Schwarzi ugyanazt az elnöki lakosztályt kapja majd, mint Will Smith, a hotel melletti klinika pedig készen áll a folyamatos kontrollvizsgálatokra, amiken Arnoldnak rendszeresen át kell majd esnie amíg itt tartózkodik. A sztár július végén lesz 71 éves. Korához képest tökéletes állapotban van, de jobb félni, mint megijedni!

Kép: Facebook


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk