/sztarvilag/ordog-nora-nanasi-pal-parkapcsolat-hazassag-titkok/
hirdetés

Nánási Pál: Amikor azt kapod, amire vágytál, akkor van egy folyamatos erekciód

Ördög Nóra és Nánási Pál a vlogolás mellett már online rádióműsort is készít. Az első adásban a kapcsolatuk titkairól beszéltek.
hirdetés

A saját készítésű vlogok mellett már online rádióműsort is indított Ördög Nóra és Nánási Pál. Ebben azokat a kérdéseket is megválaszolják, amiket követőik küldenek nekik.

Az első adásban a legtöbbet feltett kérdések alapján a kapcsolatukról, sokkal inkább a boldogságuk titkáról meséltek.

Nóri elmondta, hogy ő sohasem hitt a tökéletesben, azt gondolta, hogy mindenki csak próbál haladni a tökéletes felé. A véleménye akkor változott meg, amikor találkozott férjével, Nánási Pállal.

Pali viszont felvetette a kérdést, hogy mikor érkezik el a tökéletes, honnan lehet érezni, tudni, hogy ez az?

"De mikor érzed azt, hogy az a tökéletes? Meg hogy mi a tökéletes? Nyilvánvalóan, ahogy megyünk előre az életünkben, és különböző emberekkel kapcsolatba kerülünk, mindenkiből, vagy mindenkivel kapcsolatban valami pozitívat, valami jót megélsz. És akkor elhiszed abban a pillanatban, hogy az a maximum, amit ebből kivehetsz. És ezzel saját magadnak is elkezdesz egy idő után hazudgatni, és aztán próbálod finomítgatni, hogy hát ez kicsit így, kicsit úgy...

hirdetés

De akkor, amikor viszont tényleg érzed, akkor tényleg érzed!

És fel lehet száz féle szeletre osztani ezt, hogy mik azok a dolgok, amik neked igazán sokat jelentenek, hogy mik azok a dolgok, amik számodra igazán fontosak. És amikor az összes igazán fontos tételben te megtalálsz valamit, azt kapod, amire vágytál, akkor van az, hogy van egy folyamatos erekciód."

- fejtette ki a fotós.

Nóriék közel egyórás műsora már a legtöbb platformon elérhető. Alakulásába pedig a hallgatók is beleszólhatnak, hiszen hangüzeneteket is küldhetnek nekik, amiket bejátszanak majd és válaszolnak a feltett kérdésekre is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk