hirdetés

SZTÁRVILÁG

"A gólt nem kell magyarázni" - Gáspár Laci és Luxus Vivi is reagált a Nyerő Páros döntője után

Viviék szoros versenyben, mindössze egyetlen ponttal győzték le Gáspárékat, de mindkét pár kommentelte a maga szemszögéből az eredményt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 22.

hirdetés

Eldőlt: Vasvári Vivien és párja, Fecsó nyerték meg a Nyerő Páros második évadát. A luxusfeleség elsírta magát örömében. Gáspár Laci csalódott volt, különösen azért, mert csupán egyetlen szavazattal maradtak le. De rendkívül udvariasan gratulált a győztesnek, ezt írta oldalán:

"Sziasztok! Soha még egy szereplésemmel kapcsolatosan sem kaptam annyi pozitív visszajelzést és üzenetet, mint most a Nyerő Páros kapcsán! Nagyon Boldog vagyok és hálás is! Köszönjük szépen! Mi csak nyertünk ezzel a műsorral! És gratulálunk Fecsóéknak! Köszönjük mindenkinek!"

Luxus Vivi viszont, úgy tűnik, meglepődött győzelmén. "Beestünk ebbe a játékba az esküvőnk másnapján. Nem készültünk fel egymásból, úgy jöttünk, ahogy voltunk, valójában azzal sem voltunk tisztában, mi vár ránk. Három cél vezérelt bennünket: 1. Érezzük jól magunkat. 2. Adjuk magunkat. 3. Ne essünk ki az első körben" – írta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

??Beestünk ebbe a játékba az esküvőnk másnapján. Nem készültünk fel egymásból, úgy jöttünk, ahogy voltunk, valójában azzal sem voltunk tisztában, mi vár ránk. Három cél vezérelt bennünket: 1. Érezzük jól magunkat. 2. Adjuk magunkat. 3. Ne essünk ki az első körben. Na hát kb. ennek megfelelően csetlettünk-botlottunk, lépésről lépésre haladtunk, de imádtuk az egészet! Szerintem Fecsón láttátok ezt a legjobban! Persze voltak vitáink, hisztiztem-sírtam, de nem mi lettünk volna, ha nem ezt látjátok! Őszintén-tisztán játszottunk minden nap, megjátszások nélkül, mégha ez nektek sokszor nem is tetszett, hogy néha nyers voltam...de ez vagyok èn ami a szívemen az a szàmon. Örültem, hogy rengetegen tàmogattatok, szurkoltatok nekünk ès külön köszönöm a sok-sok üzenetet arról, miszerint pozitívan csalódtatok bennünk. A legtöbbet nekünk ez jelentette...! ?? Persze, ahogy közeledett a jàtèk vège, kezdtük elhinni, hogy akàr mi is elnyerhetjük ezt a nemes trófeát. ? És láss csodàt, hiàba volt sok nagyon erős pàros, a végén mi lettünk a győztesek! ??‍♀️ Persze kaptunk kommenteket, hogy nem érdemeltük meg, de ahogy Fecsó szokta mondani: A gólt nem kell magyarázni! Továbbá szeretnènk gratulálni minden párnak egy élmény volt benneteket megismerni. Természetesen nem tudjuk, kinek mit hoz a jövő, de a tény az: 2018-ban mi voltunk a Legnyerőbb Páros! ❤️ #nyerőpàros #2018 #vasvarivivien #fecsó #rtl #budapest

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

hirdetés

"Persze, ahogy közeledett a játék vége, kezdtük elhinni, hogy akár mi is elnyerhetjük ezt a nemes trófeát. És láss csodát, hiába volt sok nagyon erős páros, a végén mi lettünk a győztesek! Persze kaptunk kommenteket, hogy nem érdemeltük meg, de ahogy Fecsó szokta mondani: A gólt nem kell magyarázni! Továbbá szeretnénk gratulálni minden párnak egy élmény volt benneteket megismerni. Természetesen nem tudjuk, kinek mit hoz a jövő, de a tény az: 2018-ban mi voltunk a Legnyerőbb Páros!"

– írta közösségi oldalára Vivien.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk