/sztarvilag/nyero-paros-dudas-miki-a-parjanak-irt-beszedevel-es-izlestelen-beszolasaval-megint-kiverte-a-biztositekot/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Dudás Miki a párjának írt beszédével és ízléstelen beszólásával megint kiverte a biztosítékot

Rajta kívül minden férfi játékos megható beszédet írt, a kajakozó viszont tudta fokozni ezt azzal, hogy egy szerinte vicces, a többiek számára megbotránkoztató mondatot is hozzáfűzött a szöveghez.
hirdetés

Dudás Miklós és párja, Szigligeti Ivett is szerepelnek az RTL Klubon futó Nyerő Páros című sztárrealityben, és bár a feladatokban egész jól teljesítettek eddig, semmi olyat nem tettek, amiért nagy figyelmet kaptak volna a villában. A világbajnok kajakozó azonban most zsinórban két adásban is kiverte a biztosítékot a többieknél a szerintük faragatlan viselkedésével.

Ahogy megírtuk, először azért akadtak ki a játékostársak, mert Miki meglepően lazán és nyíltan mesélte el cikis randisztorijait és mondott olyan vicceket, amiken rajta kívül senki sem nevetett.

A sportoló a szerdai adásban is hozta a formáját, és ismét döbbenetet okozott a többiek körében, pedig nem is ő volt a főszereplő az aznapi feladatban. A lányoknak egy szépségversenyen kellett jól teljesíteni, de úgy, hogy a párjaik választottak nekik ruhát, cipőt és fürdőruhát, és ők írták meg nekik azt a beszédet, amit aztán fel kellett olvasniuk a színpadon.

A fiúk komolyan is vették a feladatot, mindenki nagyon megható szöveget írt, amin nemcsak az ő párjuk, de a többi nő és a közönség is a könnyeivel küszködött. Dudás Miki ezzel szemben a szépségversenyzésben jártas párja külsőségeit dicsérte. Ivettnek például ezt kellett felolvasnia:

hirdetés

"Anyukaként nem könnyű helytállni, gyereknevelés, a háztartás, munka, párkapcsolat mellett se idő, se energia nem marad úgy magamra, mint azelőtt, ám mégis megteszek mindent azért, hogy a lehető legjobb formámat mutassam. Azt gondolom, jó úton járok, ugyanis a múltkor nem engedtek felszállni a repülőre, mivel kérdezték, hogy van-e nálam robbanóanyag, én pedig mondtam, hogy van, ez a bomba s*gg."

Pedig előtte a kajakozó nagyon szépen megfogalmazta, milyen sokat jelent Ivettnek az, hogy édesanya lett.

Lapozz a videóhoz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk