hirdetés

SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Dallos Bogi ismét zokogásban tört ki egy játék után, még Járaiék is majdnem megsajnálták

Járai Kíra szerint az énekesnő mindig zokog, ezért már szinte meg sem lepődtek ezen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 08.

hirdetés

A Nyerő Páros legutóbbi adásában egy igen érdekes és szórakoztató feladatot kaptak a párok. Egy karácsonyi szobát rendeztek be nekik, a lányoknak pedig mutattak egy fotót ugyanarról a helyszínről. 12 különbséget kellett meglátniuk, amit aztán a fiúkat a díszletben irányítva ki kellett javítaniuk.

A feladatot Puskás Peti és Dallos Bogi teljesítette a legrosszabbul, nekik csak 4 hibát sikerült megtalálni és jól helyre is hozni. A játék után Bogi óriási zokogásban tört ki, mert magát hibáztatta.

Az énekesnő a játék helyszínén is elsírta magát.

"Nem tudtam, miért nem tudtam figyelni, leblokkoltam"

- hüppögte Petinek, majd miután megtudta, hogy az énekes 100 ezer forintot tett fel rá, még jobban kibukott.

hirdetés

"Dühös voltam magamra, azt éreztem, hogy ez végül is mehetett volna nekem, hiszen nem kellett félni ebben a feladatban, nem volt semmi veszélyeztető tényező és mégsem tudtam úgy teljesíteni úgy, ahogy szerettem volna"

- foglalta össze Bogi a kiborulása okát, de azt is hozzátette, hogy igazán az idegesítette, hogy csalódást okozott Petinek.

A villába is már zokogva ment vissza. Szinte mindenki megsajnálta, amiért így ostorozza magát, többen még meg is ölelték és próbálták nyugtatni Bogit. Sőt, még majdnem Járai Mátéék is, akiknek viszonylag sok konfliktusuk volt az utóbbi időben, köztük például Puskás Petiékkel is.

Lapozz a videóhoz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk