/sztarvilag/nyero-paros-dallos-bogi-hiszterikus-sirasba-kezdett-miutan-puskas-petivel-elveszitettek-egy-jatekot/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Dallos Bogi hisztérikus sírásba kezdett, miután Puskás Petivel elveszítettek egy játékot

Csak néhány másodpercen múlt, hogy a legjobbak közé kerüljenek, így viszont a veszélyzónába kerültek. Az énekesnő emiatt ismét könnyekben tört ki.
hirdetés

Még csak egy hete fut a Nyerő Páros című sztárreality új évada az RTL Klubon, de Dallos Bogit már többször láthattuk sírni különböző szituációkban.

Legutóbb például akkor törtek ki belőle a könnyek, amikor egy játék során kiderült, hogy párja, Puspás Peti 4-500 nővel volt már előtte együtt. Később viszont elmondta, hogy nem is konkrétan ezen sírta el magát, hanem a stresszhelyzet hozta ki belőle ezt.

Az X-faktor női mentora a pénteki adásban ismét nagyon kiborult, ismét egy játék miatt. Ezúttal Puskás Petinek kellett jól teljesítenie a feladatban. Amikor a többi páros megdicsérte őket, amiért az énekes elég jó időt ment, nagyon megörültek, mert azt hitték, ezzel bekerültek a legjobb három páros közé, megnyerik a Bogi által feltett pénzt, és elkerülhetik a veszélyzónát.

Aztán jött a hidegzuhany: kiderült, hogy bár nem Puskás Peti teljesítette a legtöbb idő alatt a feladatot, hárman is gyorsabbak voltak nála, a harmadik legjobb, Dér Heni párja, Gergő pedig ráadásul csak alig 4 másodperccel előzte meg. Ez pedig azért volt fájdalmas számukra, mert így tovább fogyott a pénzük és biztosan a veszélyzónába kerültek.

hirdetés

Dallos Bogi kitörő örömujjongása alig néhány perc alatt elkeseredett sírásba csapott át. Már a játékostársak előtt sem tudta leplezni a könnyeit, de amikor párjával elvonultak, már-már hisztérikussá vált a zokogása, miközben azt hajtogatta, mennyire sajnálja és milyen mérges, hogy elbukták ezt a játékot.

Puskás Peti maga elé meredve ült barátnője kiborulása közben, majd a következőképpen értékelte a műsorban kialakult helyzetet:

„Olyan mintha a kivégzéseden lennél, már majdnem kivégeznek, és akkor valaki azt mondja, hogy »áh, megmenekültél...csak vicceltem«, aztán kivégeznek téged.”

A jelenetet itt lehet megnézni:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk