hirdetés

SZTÁRVILÁG

Nyári Dia hamarosan szül, már anya-üzemmódba kapcsolt

A Barátok közt csodaszép sztárja már vágja a centit. Mutatjuk, mekkora a pocakja.
Fotó: Nyári Dia hivatalos Facebook rajongói oldala - szmo.hu
2018. június 21.

hirdetés

"Mikor jön a baba?" - egyfolytában erről faggatják rajongói a Barátok közt Hannáját, aki már nyolc hónapos terhes, tehát valóban a finisben van. A 24 éves színésznő a Story magazinnak elmesélte, hogy már szó szerint alig találja a helyét, annyira várja, hogy a kisfia megérkezzen. Tesz-vesz a lakásban, néha kitakarít, de 35 hetes terhesen, ekkora pocakkal nyilván ez már nem nagyon megy. Kimozdulni sem mer, mert fél, hogy rosszul lesz a nagy melegben.

A bájos szőke kismama azt is elárulta, hogy párja, a sportriporter Kovács Dániel egy hónapig biztosan otthon marad vele és a babával, azután pedig a nagymamák állnak "csatasorba", mindketten egy-egy hónapig jönnek fel segíteni vidékről.

Dia, aki hosszú évek után szállt ki az RTL Klub sorozatából (méghozzá úgy, hogy karaktere balesetet szenvedett), többször is elmondta, hogy mindig fiatalon szeretett volna szülni. Párja tavaly októberben nagyon romantikus körülmények között, a párizsi Eiffel-toronynál kérte meg a kezét, de az esküvőt épp a kis jövevény miatt elhalasztották.

Egy biztos: a fiatal pár láthatóan sugárzik a boldogságtól. Dia Instagram profiljára posztolta ki ezt a két fotót, az egyik a kevélyhegyi levendulamezőn készült, a másikon pár nappal ezelőtt szintén virágzó levendulák között ücsörög nagy békességben a várandós színésznő.

??? Papamamagyerekek • • • #gaboszabophotography #maternity #pregnancy #kiskutyám #jackrussellterrier #phoebe #family #levendula #happiness

hirdetés

Nyári Diána (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,

??? #fiammal #myboy #pregnancy #nézelődünk #nyugalomvan #békevan Köszönjük @gabo_szabo ? Haj: @szilovicsgergo @stylebarbudapest

Nyári Diána (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk