SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Nem gyémántból, hanem bitcoinból lett gazdag a Tinder-csaló, aki szerint az egész film csak kitaláció

Simon Leviev jelenlegi barátnője szerint az egész film egy koholmány. Tőle például még soha nem kért egy fityinget sem a szerelme.

Link másolása

Megtörte a hallgatást a Tinder-csaló néven elhíresült Simon Leviev, és kétrészes interjút adott egy amerikai hírműsornak. A február elején bemutatott netflixes film főszereplője többek között azt állítja, hogy történetét „dokumentumfilmként mutatták be, de valójában egy teljes egészében kitalált film”, írja a beszélgetés első részét szemléző Daily Mail.

A 31 éves szélhámos azt mondja, esze ágában sem volt senkit becsapni, ő csak „egy magányos srác volt, aki meg akart ismerkedni néhány lánnyal a Tinderen”. Az izraeli származású férfi később egyenesen „a világ legnagyobb úriemberének” írja le magát az interjú során.

Egy idő után felbukkan Leviev oldalán aktuális barátnője, a 24 éves Kate Konlin. Az Ukrajnában született izraeli modell a riporter kérdésre elmondja: nem hiszi el, amit a filmben szereplő nők állítanak szerelméről, a férfi tőle például soha nem kért egyetlen fillért sem.

„Istenem, hogy tud valaki egy ilyen kamu történetet kitalálni”

- teszi hozzá a korábban a japán Vogue és több más divatlap címoldalán is szereplő modell.

Leviev a beszélgetésben kitér arra is, hogy soha nem csapta be és fenyegette meg a filmben szereplő nőket. Ráadásul egyszer sem mondta magáról, hogy egy gyémántmágnás fia lenne. Állítása szerint még 2011-ben vásárolt egy csomó, akkor szinte értéktelen bitcoint, melynek ára manapság az egekig kúszott.

A beszélgetésben hangsúlyozza, hogy szeretné tisztára mosni a nevét, ugyanis egyáltalán nem csaló. Nagyon zavarja, amiért az emberek a film megjelenése óta megvetik, holott szinte semmit nem követett el, amit állítanak róla.

Az angol nyelvű interjú első részét itt lehet megnézni. A folytatás kedden érkezik.

A Tinder-csalót eddig már közel 50 millió ember nézte meg világszerte a Netflixen. A dokumentumfilmben Cecilie Fjellhøy, Pernilla Sjöholm és Ayleen Charlotte meséli el, hogyan csapta be őket az eredetileg Shimon Hayut néven született férfi, aki egy gyémántkereskedő dúsgazdag fiának adta ki magát a társkereső oldalon.

Hayut később bankkártyáinak zárolására hivatkozva kért kölcsön áldozataitól. A film készítői szerint a férfi az évek alatt összesen 10 millió dollárral rövidíthette meg a trükkjeinek bedőlő nőket.

A filmről írt kritikánkat itt lehet elolvasni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: