/sztarvilag/nadai-aniko-elgondolkodtam-hogy-kivetetem-a-mellimplantatumot/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Nádai Anikó: elgondolkodtam, hogy kivetetem a mellimplantátumot

A műsorvezető hétfőn kérdezz-feleleket tartott az Instagramon.
hirdetés

Először beszélt mellműtétjéről Nádai Anikó. A műsorvezető hétfőn kérdezz-feleleket tartott Instagram-oldalán, ahol a követői bármilyen témában tehettek fel neki kérdéseket. Valaki pedig arra volt kíváncsi, mekkora melleket "kapott" Anikó, és ki műtötte meg.

A műsorvezető erre ezt válaszolta:

"Erről még soha nem beszéltem... Egy kisregényt lehetne arról írni, hogy a nő hogyan látja a saját melleit. De abban talán egyetérthetünk, hogy szinte kivétel nélkül mind találunk rajta némi kifogásolnivalót. Vagy túl kicsi, túl nagy, nem egyforma, túl hegyes, túl lógós.

Nekem ez az érzés, mármint egy a sok közül, szoptatás után hasított belém, mikor tükörbe néztem. Be kell vallanom, igazából előtte sem mindig voltam elégedett. Egy időben az összes zsebpénzem arra tettem félre, hogy egy napon majd megcsináltathassam. 295 van bent, viszont az utóbbi időben elgondolkodtam, hogy kivetetem..."

Ezzel kapcsolatban kapott egy újabb kérdést, amely azt firtatta, miért gondolkozott el azon, hogy kiveteti az implantátumokat. Nádai Anikó erre azt írta, hogy

hirdetés

elég sok probléma jelentkezett nála a műtét után, amelyek korábban nem voltak jellemzőek.

Megemlítette Polgár Kriszta egykori szépségkirálynőt is, aki nemrég szintén Instagramon vallott arról, milyen egészségügyi problémái lettek a mellimplantátumoktól.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk